japonia-romania
Bine ati venit!!

Semnificatia liniilor palmei

In jos

Semnificatia liniilor palmei

Mesaj Scris de karina la data de Joi Iul 31, 2008 6:35 am

am gasit ceva interesant,care pe mine ma pasioneaza f mult yesLINIILE palmei
Liniile bine accentuate indica: decizie, vointa, ardoare
Liniile slab desenate sunt un indiciu de delicatete, fragilitate, persoane senzitive, visatoare, scrupuloase.

LINIA INIMII:
Aceasta linie se intinde orizontal. Incepe de la baza degetului mic si se termina catre muntele degetului mijlociu. Este in legatura cu viata afectiva, sentimentele, inclinatiile, moralul si capacitatea de a iubi a individului. Aceasta linie ne spune cum reactioneaza subiectul in fata lucrurilor si a necazurilor vietii, ne arata maniera in care stie sa isi exprime sentimentele, astfel, vom stii daca aceasta persoana este generoasa sau din contra egoista, calculata sau impulsiva, introvertita sau extrovertita, agresiva sau docila.
Principalele aspecte ale acestei luinii:
- Daca culoarea s-a se apropie de rosu: pasiuni, violente;
- Daca este palida: raceala si rezerva.
- Cand linia incepe chiar de sub inelar este un semn de usurinta in sentimente. Daca ia nastere de sub mijlociu indica preocupari, putin noroc in dragoste.
- O linie a inimii care se termina la radacina mijlociului este caracteristica oamenilor impresionabili, anxiosi si a celor care se indragostesc usor. Daca se termina sub inelar reflecta egocentrism, dorinta de a fii mereu in atentia celorlalti, orgoliu. Daca se termina pe muntele JUPITER sub aratator reflecta sansa, fericire, iubire si cuceriri usoare.
Exemple particulare:
- Cand linia inimii este lunga, bine desenata, usor curbata: bunatate, iubire, sinceritate in dragoste.
- Cand linia se termina prin ramificatii pe muntele JUPITER: sansa, onoruri, bogatii castigate prin mariaj. Ramificatiile care parcurg linia mergand in sus indica o dragoste fericita. Cele care curg catre in jos, deziluzie in dragoste.
- Daca linia inimii este foarte aprape de linia capului: ratiunea si vointa predomina asupra sentimentelor.
- Daca linia formeaza un lant: volubilitate, indecizie, gelozie, lucru care risca sa perturbe viata afectiva. Daca aveti farmec si sex-appeal acest lucru se va vedea sub forma INELULUI LUI VENUS, un semicerc care pleaca de la inelar si care se termina intre mijlociu si aratator.
- Daca nu este prea profunda sau bine desenata personalitatea voastra exercita o extraordinara fascinatie asupra celor care va inconjoara.
- Daca prezinta franturi sunteti capabili de pasiuni profunde pe care nu stiti sa le franati.
- Daca linia este dubla, personalitatea dumneavoastra este excesiv senzuala.
- Daca este foarte bine marcata si insotita de o linie a inimii foarte slaba, sunteti capabili de mari pasiuni, dar stiti rar sa le aprofundati.
- In ceea ce priveste casatoria ea este simbolizata de o cruce asezata pe muntele JUPITER. Daca crucea este dubla aceasta indica o a doua casatorie. Trebuie luata in consideratie linia unirii in dragoste formata din mai multe linii mici care apar sub degetul mic catre partea laterala a palmei intre linia inimii si muntele MERCUR. Fiecare dintre aceste linii este semnul unei pasiuni: cea mai adanca indica casatoria. Ordinea cronologica a iubirilor se calculeaza plecand de la baza, mergand catre linia inimii.
avatar
karina
Moderator
Moderator

feminin
Gemeni Numarul mesajelor : 2213
Varsta : 34
Localizare : toyama,japonia
Premii :
Tara :
Babele 2010 : Office Lady
Data de inscriere : 15/07/2008
Puncte : 5213

Sus In jos

MUNTII palmei

Mesaj Scris de karina la data de Joi Iul 31, 2008 6:38 am

Situati pe palma mainii, catre baza degetelor, aceste protuberante se numesc MUNTI. Le vom explica pozitia si semnificatia lor generala.
1. La baza degetului mare se gaseste muntele VENUS, care indica forta vitala, senzualitatea, sensibilitatea, iubirea.
2. La radacina aratatorului muntele JUPITER care releva ambitia, simtul religios si moral.
3. La radacina mijlociului, muntele SATURN, care simbolizeaza prudenta, reflexia, siretenia.
4. La radacina inelarului muntele SOARE, care indica simtul artistic, idealism, sansa.
5. La radacina degetului mic este muntele MERCUR, care indica elocventa, inteligenta, nestatornicia.
6. La baza muntelui MERCUR, catre dosul mainii este muntele MARTE. Releva activitatea fizica si intelectuala, forta curajul, abnegatia.
7. La baza muntelui MARTE, pe partea opusa muntelui VENUS este muntele LUNII. Aceste indica imaginatia, intuitia, memoria.
8. Spatiul aflat in centrul palmei, delimitat de munti se numeste "Campia lui MARTE". Cu cat acest spatiu este mai lung in raport cu mana cu atat spiritul este mai deschis si deciziile mai rapide.
In privinta muntilor, trebuie spus ca ei reprezinta forta psihica a individului si cu cat sunt mai in relief cu atat individul simte mai puternic dorintele, ambitiile, simpatiile si repulsiile etc.
Cand un munte nu este situat chiar la baza degetului respectiv dar se inclina si se uneste cu altul, aceasta inseamna ca amandoi au caracteristici similare.
avatar
karina
Moderator
Moderator

feminin
Gemeni Numarul mesajelor : 2213
Varsta : 34
Localizare : toyama,japonia
Premii :
Tara :
Babele 2010 : Office Lady
Data de inscriere : 15/07/2008
Puncte : 5213

Sus In jos

Re: Semnificatia liniilor palmei

Mesaj Scris de karina la data de Joi Iul 31, 2008 6:58 am

Linia capului, cu cat este mai lunga, cu atat denota pastrarea capacitatilor mentale pana la varste inaintate. Cu cat este mai dreapta, cu atat indica logica, claritate si fermitate in gandire, de regula o inclinatie spre stiinte exacte. Dimpotriva, o linie valurita indica o aplecare spre stiintele umaniste si poate sa denote, cu cat este mai mult indreptata spre interiorul palmei, un psihic labil sau o departare de realitate.

Linia vietii nu indica prin lungime, cum s-ar crede, durata vietii, ci are rolul de a evidentia nivelul de energie a fiecaruia. O linie lunga si pronuntata denota in general o persoana activa, vioaie, gata sa accepte provocari. O linie scurta si pronuntata poate fi semnul unei personalitati dominatoare dar foarte sigure pe calitatile ei. Cu cat linia e mai slab reprezentata, cu atat nivelul de energie e mai scazut iar participarea la viata sociala e mai redusa.Incepe intre degetul mare si aratator, punctul de plecare fiind adesea aproape de linia vietii, si se termina pe campia lui Marte.

Ea reprezinta calitatile intelectuale ale persoanei, moralitatea, concentrarea.

Daca este clara, dreapta si lunga, persoana este capabila sa aiba rationamente luminate in situatii complicate, iar vointa face parte din personalitatea sa.

Din contra, daca este scurta, nivelul intelectual este destul de scazut, nu pentru ca persoana este proasta, ci pentru ca nu-i place sa studieze.

Daca este dublata de o alta linie paralela, succesul si norocul sunt fara indoiala prezente.

Orientarea acestei linii este importanta pentru citire. Daca linia se indreapta spre degetul mic persoana are inclinatii spre afaceri.

Daca din contra se indreapta spre muntele exterior al lui Marte persoana este repezita.

Iar daca se indreapta mai in jos, spre Muntele Lunii, aceasta persoana va avea intuitie, va gandi si se va mandri cu instinctul sau, dar in acelasi timp va putea da dovada si de idealism.

Daca este foarte subtire totul va fi doar superficialitate in aceasta persoana, iar infidelitatea va aparea adesea in relatiile sale amoroase.

O linie neregulata dovedeste indecizie, imposibilitatea de a ramane fixata pe o decizie.

Daca din contra linia este stearsa si destul de lunga, persoana va dovedi multa imprudenta in deciziile sale. Desenul liniei arata de asemenea problemele legate de stres.


Ultima editare efectuata de catre karina in Joi Iul 31, 2008 7:17 am, editata de 2 ori
avatar
karina
Moderator
Moderator

feminin
Gemeni Numarul mesajelor : 2213
Varsta : 34
Localizare : toyama,japonia
Premii :
Tara :
Babele 2010 : Office Lady
Data de inscriere : 15/07/2008
Puncte : 5213

Sus In jos

Re: Semnificatia liniilor palmei

Mesaj Scris de karina la data de Joi Iul 31, 2008 7:07 am

Linia norocului

Traverseaza palma, de sus in jos, incepand de la muntele lui Saturn (degetul mijlociu) si terminandu-se la incheietura pumnului.

Sa observam punctul de plecare, putem spune nasterea linii norocului.

Daca punctul de pornire este pe muntele Lunii este probabil ca aceasta persoana a fost obligata sa schimbe tara, in orice caz sa calatoreasca pentru a evolua in viata. Este vorba de o plecare, dar poate fi si o casatorie sau obligatia de a fi cu cineva pentru a evolua. Directia sa este mai mult sau mai putin verticala, iar definitia sa este fatalitatea.

Daca este clara, norocul va fi in general alaturi de aceasta persoana.

Daca este cu adevarat foarte marcata, aceasta persoana va fi foarte determinata.

Daca pe traseul liniei norocului apar mici desene, de exemplu cruci, incrucisari sau forme de lanturi, aceasta persoana a avut o tinerete dificila, fara indoiala, obligatia de a avea grija de sine destul de devreme.

Daca este scurta, norocul nu va fi cu adevarat un aliat pentru a reusi si va trebui sa munceasca mai curand decat sa se bazaze pe el.

Daca porneste clar de la incheietura pumnului, aceasta persoana a trebuit sa faca o alegere profesionala rapid la inceputul vietii.

Daca, din contra, ea este decalata in raport cu incheietura pumnului, dorinta de a intra in viata activa nu a fost de la inceput, i-a trebuit timp pentru a face o alegere.

Daca vedeti pe linia norocului intreruperi, aceasta inseamna schimbari, modificari ale modului de viata destul de importante.
avatar
karina
Moderator
Moderator

feminin
Gemeni Numarul mesajelor : 2213
Varsta : 34
Localizare : toyama,japonia
Premii :
Tara :
Babele 2010 : Office Lady
Data de inscriere : 15/07/2008
Puncte : 5213

Sus In jos

Re: Semnificatia liniilor palmei

Mesaj Scris de karina la data de Joi Iul 31, 2008 7:08 am

Linia vietii

Se gaseste chiar deasupra degetului mare. Punctul de pornire este subiectul aratator, inconjoara muntele lui Venus si se termina la incheietura pumnului.

Judecand logic si asociind aceasta linie si ramificatiile, putem avea o idee aproximativa asupra duratei vietii si sanatatii persoanei.Ea reprezinta deci viata si mai ales evenimentele principale ale existentei.

Referitor la lungime exista mai multe opinii. Dupa unii indica durata vietii, dupa altii nu...

Daca este clara si regulata, sanatatea va fi buna si viata fericita, iar persoana va avea parte de longevitate.

Daca se dubleaza, persoana va avea noroc, bogatie si succes, dar daca se dubleaza pe muntele lui Venus, vitalitatea va fi crescuta. Numim aceasta linie si linia ingerului pazitor.

Daca este foarte subtire sau intrerupta, sanatatea nu va fi extraordinara, iar persoana ar putea avea un caracter iritabil.

Daca este lata si adanca, caracterul persoanei poate fi violent.

Desenele in forma de cruce sau lanci de pe linie indica bolile.


Ultima editare efectuata de catre karina in Joi Iul 31, 2008 7:15 am, editata de 1 ori
avatar
karina
Moderator
Moderator

feminin
Gemeni Numarul mesajelor : 2213
Varsta : 34
Localizare : toyama,japonia
Premii :
Tara :
Babele 2010 : Office Lady
Data de inscriere : 15/07/2008
Puncte : 5213

Sus In jos

Re: Semnificatia liniilor palmei

Mesaj Scris de karina la data de Joi Iul 31, 2008 7:09 am

Linia sanatatii

Ea porneste de la incheietura pumnului, alaturi de la linia vietii si urca pana spre degetul mic.

Ea reprezinta sanatatea, asa cum o indica si numele precum si echilibrul nervos al persoanei.

Atentie! Se poate intampla ca ea sa nu apara in palma, dar aceasta nu inseamna ca persoana va avea probleme de sanatate.

Daca apar intreruperi, este posibil ca persoana sa aiba probleme si complicatii de ordin digestiv, fragilitate.

Daca este clara, lunga si dreapta, aceasta inseamna ca persoana in cauza are o sanatate excelenta si putine probleme de sanatate grave.

Daca este dubla, sanatatea este exceptionala, atat din punct de vedere al duratei cat si al calitatii.

Daca se asociaza cu linia vietii pana aproape de degetul mic, viata va fi lunga.
avatar
karina
Moderator
Moderator

feminin
Gemeni Numarul mesajelor : 2213
Varsta : 34
Localizare : toyama,japonia
Premii :
Tara :
Babele 2010 : Office Lady
Data de inscriere : 15/07/2008
Puncte : 5213

Sus In jos

Re: Semnificatia liniilor palmei

Mesaj Scris de karina la data de Joi Iul 31, 2008 7:11 am

Ramificatiile

Situate la baza pumnului, aceste mici striatii arata, dupa cum spune chiromantia, speranta dumneavoastra de viata. Fiecare "colier" indica 30 de ani de viata.

Daca aveti trei "coliere", acesta se numeste colier regal si este un semn de longevitate.

Fiecare colier corespunde la treizeci si doi de ani de viata in buna sanatate.
avatar
karina
Moderator
Moderator

feminin
Gemeni Numarul mesajelor : 2213
Varsta : 34
Localizare : toyama,japonia
Premii :
Tara :
Babele 2010 : Office Lady
Data de inscriere : 15/07/2008
Puncte : 5213

Sus In jos

Ce job ti-e scris in palma?

Mesaj Scris de karina la data de Joi Iul 31, 2008 7:37 am

DEGETELE sunt SPATULATE,iar muntele lui mercur inaltat.linia capului are ramurile indreptate catre acelasi munte.semn calar ca domnul e priceput la afaceri si va avea parte de prosperitate.

MAINILE ii sunt ASPRE,degetele spatulate,iar degetul mere si aratatorul sunt lungi.muntele lui marte este foarte dezvoltat.linia capului este despartita la origine de linia vietii,iar linia inimii este adanca.are o cruce pe muntele lunii sau pe campia lui marte.Langa el nu te vei plictisii nici o clipa,atat cat vei reusi sa-l pastrezi.are un spirit aventuros.

MUNTELE lui JUPITEReste larg ,iar pe cel al lunii apare un triunghi.are caracter bun.

MAINIILE II SUNT MLADIOASE degetele patrate ,iar linia capului se termina in furca.este un diplomat.poate chiar sa faca o cariera din aceasta.

MUNTII SUNT ECHILIBRATI,a treia a falanga a degeului aratator,este foarte vargata.iata un intelept!


ARTITUL are degete ascutite si netede,cu muntele lui apolon inaltat,unde exista adesea un triunghi.linia capului coboara spre mutele lunii.daca si linia soare este neteda,inseamna ca va avea succes.
avatar
karina
Moderator
Moderator

feminin
Gemeni Numarul mesajelor : 2213
Varsta : 34
Localizare : toyama,japonia
Premii :
Tara :
Babele 2010 : Office Lady
Data de inscriere : 15/07/2008
Puncte : 5213

Sus In jos

Re: Semnificatia liniilor palmei

Mesaj Scris de miha_loves_zaf la data de Sam Aug 02, 2008 3:56 am

Uau!!! Super interesant si extrem de bine prezentat!!! De obicei, nu prea aveam rabdare cand citeam vreun articol de chiromantie ca din start ma gandeam ca nu voi intelege, insa acum chiar am inteles..Multumim frumos rusinos !!!
avatar
miha_loves_zaf
De-al casei
De-al casei

feminin
Sagetator Numarul mesajelor : 966
Varsta : 37
Premii :
Babele 2010 : Bogatasa
Data de inscriere : 27/07/2008
Puncte : 4514

http://miha-loves-zaf.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Semnificatia liniilor palmei

Mesaj Scris de Ana_Kitano la data de Vin Aug 29, 2008 7:32 pm

Hehehehe..eu-s un om cu o mana super ciudata...chiar vreau sa ma duc la un specialist sa-mi citeasca deoarece nu am o linie...o sa fac o poza sa o pun..la toata lumea sunt trei linii eu am doua..decat la o mana ..la cealalta am 3....ciudat,nu?
avatar
Ana_Kitano
Membru frecvent
Membru frecvent

feminin
Leu Numarul mesajelor : 463
Varsta : 39
Localizare : Kumamoto
Premii :
Tara :
Data de inscriere : 28/08/2008
Puncte : 4074

Sus In jos

Re: Semnificatia liniilor palmei

Mesaj Scris de Midori la data de Dum Feb 15, 2009 3:12 pm

foarte interesant si fff bine explicat
Arigatou...vroiam de mult sa aflu semnificatiile liniilor palmei
avatar
Midori
Nou venit
Nou venit

feminin
Leu Numarul mesajelor : 37
Varsta : 26
Localizare : Targoviste
Tara :
Data de inscriere : 26/11/2008
Puncte : 3677

http://japan-fans.forumotion.com

Sus In jos

Re: Semnificatia liniilor palmei

Mesaj Scris de Lara Croft la data de Lun Apr 13, 2009 4:58 pm

Foarte frumos si totul e asa de tetailat :D ai facut bine ca ai pus semnificatia liniilor ^^ arigatou eram de mult curioasa :D
avatar
Lara Croft
Nou venit
Nou venit

feminin
Sagetator Numarul mesajelor : 23
Varsta : 25
Localizare : Croft Manor
Tara :
Data de inscriere : 12/04/2009
Puncte : 3560

Sus In jos

Re: Semnificatia liniilor palmei

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum