japonia-romania
Bine ati venit!!

Zodiac chinezesc

In jos

Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 1:45 am

Calculul zodiei chinezesti(se va deschine in alta pagina):

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 1:49 am

Zodia Mistret din zodiacul chinezesc


Numele chinezesc: Zhu
Anotimpul: toamna
Luna: noiembrie

Mistretul este cinstit si demn, hotarât si responsabil, adept al dictonului "grabeste-te încet". Nu suporta minciuna, ipocrizia si smecheria. Are o constiinta foarte sensibila, care îl mustra îndelung daca are impresia ca a facut ceva rau.

Este generos si saritor cu cei apropiati, din familie si din cercul de prieteni. Uneori chiar exagereaza cu generozitatea, pentru ca nu stie sa refuze si multi sunt tentati sa-l ia de fraier si sa profite de el.

Mistretul este, însa, teribil de hotarât sa nu se abata de la principiile sale. Nimeni si nimic nu-l poate clinti, decât daca reuseste sa-l convinga cu argumente solide. De regula, Mistretul ia decizii fara sa ceara parerea celorlalti, dar îsi asuma si întreaga responsabilitate. Daca nu reuseste în ceea ce si-a propus, îsi rumega înfrângerea în solitudine si nu da vina pe nimeni pentru greselile lui.

Ori de câte ori se isca un conflict, Mistretul se retrage prudent în vizuina lui, asteptând sa se linisteasca apele. Uneori i se va reprosa ca "da bir cu fugitii" în loc sa lupte, dar el pur si simplu nu suporta tonul ridicat, certurile si intrigile pentru putere. Pe de alta parte, daca este încoltit si nu are alta scapare, se transforma într-un adversar violent si foarte periculos.

Zodiac chinezesc - zodia Mistret Cu toate ca, din anumite puncte de vedere, Mistretul pare un tip blând si asezat, are o mare pofta de viata si de aventura. În adâncul sufletului, îsi doreste sa traiasca intens si sa experimenteze toate placerile vietii. Este un senzual, un expert în dragoste - mai ales în cea fizica. Singurul risc este sa se rataceasca pe caile poftei carnale.

Zodia Mistret: bani, munca, afaceri

Mistretul nu se fereste de munca si vrea sa se realizeze profesional, dar nu cu orice pret. Nu-i place concurenta acerba, nu e oportunist si nu accepta sa fie partas la intrigi subterane.

Vrea sa fie recunoscut pentru talentul sau si pentru competenta sa reala, si nu recurge la masinatiuni politice. Diplomatia nu este punctul lui forte: mai degraba iese dintr-o sedinta trântind usa decât sa fie de acord cu un proiect slab.

Mistretul nu este genul care sa se dedice profesiei; el prefera sa-si traiasca viata din plin. Daca, însa, ajunge sa fie propriul sau stapân, atunci lasa totul deoparte si se ocupa de afaceri atât cât este necesar, oricât de mult timp sau efort i-ar consuma.

În traditia chineza, Mistretul simbolizeaza bunastarea materiala. Asadar, nu prea duce lipsa de bani.

Ca orice mare amator de placeri, Mistretul este larg la punga. Este, însa, si foarte generos din fire. Îi place sa aiba mereu casa plina de prieteni si sa le ofere cadouri. În ce priveste familia, ar tine-o numai în calatorii luxoase.

Mistretul este cultivat si iubitor de frumos. Investeste cu placere în obiecte de arta si în carti rare. Visul lui secret este sa aiba o biblioteca de mare valoare, care sa rivalizeze cu legendara Biblioteca din Alexandria. Oricum, i se întâmpla deseori sa nu poata rezista tentatiei de a achizitiona o carte rara sau un obiect de arta.

Zodiac chinezesc - zodia Mistret Cu toate ca Mistretul este plin de bani, acestia nu sunt un scop în sine si nu îl înrobesc. Chiar daca ajunge miliardar, el nu se va desparti de masina lui veche si draga, de care s-a atasat.


Zodia Mistret: dragoste, relatii

Mistretul iubeste mai ales... dragostea, în toate formele ei: mângâieri tandre, gesturi romantice, mese senzuale si sex salbatic.

Este un partener fidel, dar foarte posesiv si gelos. Pentru Mistret, combinatia perfecta este o alternanta a momentelor de solitudine cu întâlnirile pline de tandrete si pasiune salbatica. Este încântat când partenerul îsi manifesta în public dragostea netarmurita si pasiunea înflacarata.

Zodiac chinezesc - zodia Mistret Pentru a seduce un Mistret, trebuie sa marsezi la toate ideile si initiativele lui, mai ales când este vorba de placerile vietii, de care nu vei duce lipsa alaturi de el.

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Mistretului sunt: 21:00 – 23:00. Toti cei nascuti în orele Mistretului au Ascendentul în zodia Mistretului.

Ascendentul în zodia Mistretului îl face pe nativ sa fie mai sociabil. Adesea, nativul cu Ascendent în zodia Mistretului este comod din fire si nu rezista tentatiilor.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Mistret Ascendentul în zodia Mistretului are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Dragon, Maimuta.

Compatibilitati zodia Mistret

Iepurele si Capra sunt partenerii ideali ai Mistretului. Sarpele e piaza rea.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Mistretului cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Mistret - Sobolan

Compatibilitate zodii Mistret - Sobolan:

Convietuirea Mistretului cu Sobolanul nu va fi deloc monotona. Cei doi se bucura de întelegere si atractie reciproca, ceea ce le poate aduce o viata plina de bucurii, prietenie, fericire.

Compatibilitate Mistret - Bivol

Compatibilitate zodii Mistret - Bivol:

Din cauza puternicei atractii sexuale si a unor conceptii comune, relatia dintre Mistret si Bivol merita încercata. Cu putin noroc, pot convietui în armonie.

Compatibilitate Mistret - Tigru

Compatibilitate zodii Mistret - Tigru:

O convietuire armonioasa, în care si Mistretul si Tigrul vor avea parte de buna dispozitie. O relatie solida, care se bazeaza pe prietenie si interese comune.

Compatibilitate Mistret - Iepure

Compatibilitate zodii Mistret - Iepure:

Mistretul si Iepurele sunt sortiti unul celuilalt. Vor avea o convietuire plina de tandrete, buna dispozitie si tihna. Iubirea lor va rezista timpului.

Compatibilitate Mistret - Dragon

Compatibilitate zodii Mistret - Dragon:

Iubirea dintre un Mistret si un Dragon este atât de adânca, tandra si jucausa încât ajunge sa îi agaseze pe cei din jur. Prezenta lor e aproape sufocanta. Dar pentru ei este o convietuire armonioasa, bazata pe comuniune sufleteasca.

Compatibilitate Mistret - Sarpe

Compatibilitate zodii Mistret - Sarpe:

Sarpele îl manânca pe Mistret de viu. Nici o sansa de convietuire.

Compatibilitate Mistret - Cal

Compatibilitate zodii Mistret - Cal:

Mistretul si Calul se pot distra de minune împreuna la petreceri, pe terenul de sport sau în excursii, dar nici unul nu e înstare sa se ocupe si de problemele concrete, de fiecare zi. O relatie care poate fi placuta, dar nu va rezista.

Compatibilitate Mistret - Capra

Compatibilitate zodii Mistret - Capra:

Mistretul si Capra se îndragostesc la prima vedere si se vor întelege fara cuvinte. Daca ar putea, ar tine-o tot într-o petrecere simandicoasa, cu sampanie si caviar, asa cum le place amândurora.

Compatibilitate Mistret - Maimuta

Compatibilitate zodii Mistret - Maimuta:

Între Mistret si Maimuta exista o atractie sexuala irezistibila. Eventualele neîntelegeri sau certuri nu vor face decât sa puna paie pe foc.

Compatibilitate Mistret - Cocos

Compatibilitate zodii Mistret - Cocos:

În ciuda diferentelor dintre ei si a opiniilor divergente, Mistretul si Cocosul pot convietui excelent. Cu putina stradanie si rabdare...

Compatibilitate Mistret - Caine

Compatibilitate zodii Mistret - Caine:

Cu toate ca va fi, probabil, oarecum monotona, o relatie între Mistret si Caine se bazeaza pe sinceritate si respect reciproc. Asadar, o vor duce bine împreuna.

Compatibilitate Mistret - Mistret

Compatibilitate zodii Mistret - Mistret:

Relatia dintre doi Mistreti începe bine, cu întelegere reciproca, dar se sfârseste repede, când amândoi îsi dau seama cât de superficial este celalalt.


Ultima editare efectuata de catre Admin in Mier Sept 24, 2008 1:53 am, editata de 1 ori

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 1:52 am

Zodia Caine din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Gou
Anotimpul: toamna
Luna: octombrie

Cainele este prin excelenta un prieten de nadejde. Este loial si devotat, blând si întelegator.

Filozofia de viata a Cainelui este materialista si se bazeaza pe un deosebit simt etic. Are un fler deosebit, iar când vede o nedreptate se zbârleste tot. Este foarte îndârjit împotriva necinstei si a asupririi. Nu e bine sa te pui cu el, mizând pe proverbul "Cainele care latra, nu musca", pentru ca nu e valabil si la el: pe cât de tunator latra, pe atât de amarnic musca.

Cainele este combativ si cinic din fire. Dupa el, pesimistul nu este decât un optimist bine informat. Nimic nu-l surprinde, nici macar scenariile cele mai sumbre. Nu prea crede în bunatatea oamenilor si, în general, nu are încredere în necunoscuti. Cu toate acestea, daca ai reusit sa îi cuceresti inima, Cainele îti va deveni un prieten de nadejde.

Îi place sa se miste în aer liber, în afara aglomerarilor urbane. Seara, nimic nu-i face mai mare placere decât sa stea lânga focul din camin, cu o carte în brate.

Zodiac chinezesc - zodia Caine Filozof si realist, Cainele nu-si imagineaza ca poate schimba lumea. Pentru a se feri de dezamagiri, îsi alege cu grija prietenii, dupa ce i-a verificat cu atentie. În cercul lui închis, în care domneste afectiunea, Cainele este în sfârsit el însusi: un tovaras excentric si haios.

Zodia Caine: bani, munca, afaceri

Cainele este corect si constiincios. Chiar daca nu munceste cu pasiune, este constant si energic.

Este un tip realist. Datorita "mirosului" sau fin, este mereu la curent cu tot ce se întâmpla. De regula, Cainele "pune raul înainte", ceea ce îl face sa treaca drept un pesimist notoriu. Pentru el, însa, important este sa prevada problemele din timp si sa fie pregatit sa le înfrunte.

Cainele este altruist si devotat. Pune interesele comunitatii mai presus de interesul propriu, iar aceasta atitudine îi asigura prietenia celor din jur. Este omul potrivit în justitie, în învatamânt si în orice activitate pe tarâm social.

Când vine vorba de bani, Cainele se îngrozeste numai la gândul ca ar putea fi sarac. Nu pentru ca ar fi ahtiat dupa bani sau dornic de lux, ci pentru ca doreste sa asigure bunastarea si fericirea familiei sale.

Zodiac chinezesc - zodia Caine Chiar daca nu prea are stofa de afacerist, are fler la afacerile bune. Daca i se propune un târg cinstit, se pricepe sa negocieze si apoi sa conduca afacerea într-un mod profitabil. Daca nu, prefera sa strânga cureaua decât sa intre în afaceri necurate.

Zodia Caine: dragoste, relatii

Cainele este fidel prin excelenta.

De cele mai multe ori, Cainele va avea mult de cautat pâna sa îsi gaseasca partenerul potrivit. Dar nu se da batut si, prin perseverenta, îsi va gasi dragostea.

Cainele stie cum sa se faca iubit. E sincer, tandru, fidel si generos. O copleseste pe persoana iubita cu cadouri si îi "linge mâinile". Un familist prin excelenta! În plus, fiind cam pesimist din fire, nu se asteapta la mare lucru si adesea are parte de surprize placute.

Zodiac chinezesc - zodia Caine Pentru a-l seduce, partenerul trebuie sa stie sa îl mângâie (dar nu în raspar!) si sa-i vorbeasca despre iubirea eterna pe care i-o va purta.

Ascendent in zodia Caine

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Cainelui sunt: 19:00 – 21:00. Toti cei nascuti în orele Cainelui au Ascendentul în zodia Cainelui.

Ascendentul în zodia Cainelui îl face pe nativ sa fie o persoana rezonabila si corecta. De regula, nativul cu Ascendent în zodia Cainelui este un partener loial si fidel.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Caine Ascendentul în zodia Cainelui are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Tigru, Dragon, Capra.

Compatibilitati zodia Caine

Perechea ideala a Cainelui este Tigrul sau Calul. Cu Dragonul va avea numai zile fripte.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Cainelui cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Caine - Sobolan

Compatibilitate zodii Caine - Sobolan:

Desi Cainele pare cam "nesarat" în ochii Sobolanului, pot ajunge la o convietuire stabila. Important este ca exista respect reciproc.

Compatibilitate Caine - Bivol

Compatibilitate zodii Caine - Bivol:

Desi o astfel de relatie nu este exclusa, Cainele si Bivolul au prea putine în comun si nu se vor simti bine împreuna. Mai bine nu.

Compatibilitate Caine - Tigru

Compatibilitate zodii Caine - Tigru:

Tigrul si Cainele se admira si se respecta reciproc. O echipa învingatoare în afaceri si un cuplu solid în relatiile sentimentale.

Compatibilitate Caine - Iepure

Compatibilitate zodii Caine - Iepure:

O relatie deosebit de stabila. Cainele si Iepurele pot avea o viata plina de bucurii împreuna.

Compatibilitate Caine - Dragon

Compatibilitate zodii Caine - Dragon:

O relatie de evitat fara ezitare si fara regrete. Cu orice pret. O relatie - de orice tip - dintre un Caine si un Dragon îi poate aduce pe amândoi în pragul nebuniei.

Compatibilitate Caine - Sarpe

Compatibilitate zodii Caine - Sarpe:

Atractie la prima vedere. Dupa ce vor experimenta dragostea trupeasca, Cainele si Sarpele îsi vor da seama ca se înteleg foarte bine si spiritual.

Compatibilitate Caine - Cal

Compatibilitate zodii Caine - Cal:

O compatibilitate deosebita. Cainele si Calul vor avea o relatie durabila, fericita si plina de realizari.

Compatibilitate Caine - Capra

Compatibilitate zodii Caine - Capra:

Între Caine si Capra nu exista atractie pentru ca nu au nimic în comun. Pot petrece mult timp împreuna, dar nici unuia n-o sa-i faca mare placere.

Compatibilitate Caine - Maimuta

Compatibilitate zodii Caine - Maimuta:

O relatie cu mari sanse de reusita, pentru ca si Cainele si Maimuta îsi doresc foarte mult sa fie împreuna. Se vor întelege bine pentru ca se completeaza reciproc.

Compatibilitate Caine - Cocos

Compatibilitate zodii Caine - Cocos:

Nu au mai nimic în comun, asa ca o relatie între Caine si Cocos e putin probabila, si numai cu mari eforturi.

Compatibilitate Caine - Caine

Compatibilitate zodii Caine - Caine:

Amândoi sunt blânzi, întelegatori si devotati. De regula, o relatie între doi Câini este trainica.

Compatibilitate Caine - Mistret

Compatibilitate zodii Caine - Mistret:

Cu toate ca va fi, probabil, oarecum monotona, o relatie între Caine si Mistret se bazeaza pe sinceritate si respect reciproc. Asadar, o vor duce bine împreuna.

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 1:56 am

Zodia Cocos din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Ji
Anotimpul: toamna
Luna: septembrie

În traditia chineza, creasta rosie a Cocosului alunga spiritele rele. Stiindu-se aparat, Cocosul nu ezita sa se faleasca în public, uneori chiar cu ostentatie.

Este ahtiat dupa onoruri si medalii si îi place sa i se recunoasca talentele la justa lor valoare si sa fie felicitat în orice împrejurare. Daca se gaseste cineva care sa-l critice, sare imediat la atac cu ghearele, pentru ca nu suporta sa fie criticat.

Principala calitate a Cocosului este sinceritatea. Întotdeauna spune ceea ce gândeste, chiar cu riscul de a-i rani pe cei apropiati. Cu toate acestea, nu-si dezvaluie niciodata adevaratele sentimente, pentru ca tine foarte mult la propria intimitate si nu suporta sa se amestece cineva în treburile lui.

În public este un adevarat Cocos: "defileaza" pe strada, spilcuit si extravagant, curios în toate cele. Este un vorbitor abil, caruia îi place sa fie în centrul atentiei. Pentru el, aparentele sunt mai importante decât ceea ce ascunde dincolo de ele.

Pentru un Cocos, cel mai rau este sa nu fie bagat în seama: îl deprima, pur si simplu. Îi face mare placere sa petreaca ore întregi în fata oglinzii, admirându-si penajul colorat si elegant. De multe ori, însa, nu vede padurea din cauza copacilor: în perfectionismul lui, acorda prea multa importanta amanuntelor si pierde din vedere tocmai esentialul.

Zodiac chinezesc - zodia Cocos Cocosul este un prieten loial si curajos. Sare fara ezitare în apararea celor apropiati, chiar daca batalia pare pierduta de la început. Are un respect înnascut pentru tot ce înseamna legi si reguli, pe care nu concepe sa le încalce, orice s-ar întâmpla. Mai mult, este un adevarat conformist.

Zodia Cocos: bani, munca, afaceri

Cocosul este o persoana cu picioarele pe pamânt si cu gândul la cifre. Este un organizator neîntrecut si un orator extrem de convingator. Aceste calitati îl recomanda pentru rolul de administrator, de conducator vizionar si eficient al oricarui colectiv.

Cocosului îi place sa mearga pe drumuri batute. Atâta timp cât metodele verificate dau rezultate foarte bune, inovatia si originalitatea nu îl tenteaza.

Este un expert în domeniul lui si îsi asuma numai riscuri controlate, pentru ca nu suporta nesiguranta. Cocosul este foarte meticulos si analizeaza totul în detaliu, tocmai pentru a evita surprizele. Uneori, însa, perfectionismul lui exagerat îl împiedica sa actioneze la momentul potrivit.

De câte ori reuseste, Cocosul asteapta cu înfrigurare laudele superiorilor. Nimic nu este mai motivant pentru el decât recunoasterea meritelor.

Datorita talentului sau administrativ, Cocosul se pricepe sa faca investitii sigure si rentabile. Pe de alta parte, nu se uita la bani când vine vorba de imaginea lui în societate. Este mereu îmbracat la patru ace, poarta bijuterii stralucitoare si conduce automobile ultimul racnet. Nici dineurile simandicoase nu-i sunt straine.

Zodiac chinezesc - zodia CocosCocosul tine foarte mult si la imaginea celor apropiati, fata de care, de asemenea, se arata generos. Dar aceasta generozitate se limiteaza la cercul sau de prieteni si este motivata exclusiv de dorinta de a arata bine în ochii lumii. Cu ceilalti, este de-a dreptul zgârcit. În general, îsi dramuieste fiecare banut si este mereu atent la situatia financiara

Zodia Cocos: dragoste, relatii

La ce te poti astepta din partea unei persoane conformiste, de moda veche? Într-o relatie sentimentala, Cocosul îsi doreste stabilitate, liniste si echilibru. Nu este deloc tentat de aventuri, iar pasiunile devoratoare nu sunt genul lui.

Cocosul nu este deloc un partener comod. Desi nu suporta sa fie criticat, observa si comenteaza imediat cel mai mic defect al celuilalt. În casa unui Cocos, cântarul e inutil: el va observa fara gres fiecare kilogram în plus dobândit de partener.

Pe cât e de cârcotas, pe atât e de gelos. Daca partenerul face greseala sa întoarca privirea dupa alta persoana, scandalul e gata!

Zodiac chinezesc - zodia CocosPentru a seduce un Cocos, trebuie sa îi declari mereu ca e irezistibil, sa-i porti de grija si sa-i satisfaci toate dorintele. În plus, trebuie sa fii mereu dispus sa-l însotesti în oras, în vizite sau la diverse întruniri.

Ascendent in zodia Cocos

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Cocosului sunt: 17:00 – 19:00. Toti cei nascuti în orele Cocosului au Ascendentul în zodia Cocosului.

Ascendentul în zodia Cocosului îl face pe nativ sa fie o persoana plina de viata. De obicei, nativul cu Ascendent în zodia Cocosului este foarte activ si metodic.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Cocos Ascendentul în zodia Cocosului are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Bivol, Tigru, Iepure, Cal.

Compatibilitati zodia Cocos

Cocosul se întelege cel mai bine cu Bivolul si cu Sarpele. Cu Iepurele e mai bine sa nu se întâlneasca.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Cocosului cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Cocos - Sobolan

Compatibilitate zodii Cocos - Sobolan:

O relatie în care dragostea s-ar sufoca din cauza conflictelor. Pentru ca Sobolanul si Cocosul sa poata convietui, ar trebui sa "împace" prea multe deosebiri.

Compatibilitate Cocos - Bivol

Compatibilitate zodii Cocos - Bivol:

Se potrivesc de minune. Cocosul si Bivolul vor duce împreuna o viata plina de pasiune si sex, fara nici un moment de plictiseala.

Compatibilitate Cocos - Tigru

Compatibilitate zodii Cocos - Tigru:

Între Cocos si Tigru vor exista o multime de neîntelegeri, care le vor pune la încercare relatia. Au o sansa doar daca amândoi sunt capabili sa comunice.

Compatibilitate Cocos - Iepure

Compatibilitate zodii Cocos - Iepure:

Total opusi din toate punctele de vedere, Cocosul si Iepurele nu au absolut nici un temei pe care sa întemeieze o relatie.

Compatibilitate Cocos - Dragon

Compatibilitate zodii Cocos - Dragon:

Cocosul si Dragonul sunt doua persoane egoiste care formeaza un cuplu interesant si placut. Le sta bine împreuna, dar pâna la urma personalitatile lor vor intra în conflict.

Compatibilitate Cocos - Sarpe

Compatibilitate zodii Cocos - Sarpe:

Camarazi sau amanti, Cocosul si Sarpele se vor întelege de minune.

Compatibilitate Cocos - Cal

Compatibilitate zodii Cocos - Cal:

Cocosul si Calul fac casa buna împreuna. Trebuie doar ca amândoi sa-si tempereze dorinta de dominare, altfel certurile vor eroda dragostea.

Compatibilitate Cocos - Capra

Compatibilitate zodii Cocos - Capra:

În relatia dintre Cocos si Capra vor aparea mereu probleme. Le va fi greu sa le rezolve pe toate, iar cu fiecare greseala, situatia se înrautateste.

Compatibilitate Cocos - Maimuta

Compatibilitate zodii Cocos - Maimuta:

Cu greu poate exista vreo atractie între Cocos si Maimuta. Oricum, n-ar duce nicaieri.

Compatibilitate Cocos - Cocos

Compatibilitate zodii Cocos - Cocos:

Într-o casa, chiar si o singura persoana autoritara poate fi prea mult. Cu doi Cocosi în acelasi "cotet", dezastrul nu va întârzia sa apara.

Compatibilitate Cocos - Caine

Compatibilitate zodii Cocos - Caine:

Nu au mai nimic în comun, asa ca o relatie între Cocos si Caine e putin probabila, si numai cu mari eforturi.

Compatibilitate Cocos - Mistret

Compatibilitate zodii Cocos - Mistret:

În ciuda diferentelor dintre ei si a opiniilor divergente, Cocosul si Mistretul pot convietui excelent. Cu putina stradanie si rabdare...

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 1:58 am

Zodia Maimuta din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Hou
Anotimpul: vara
Luna: august


Maimuta este cel mai inteligent dintre toate animalele zodiacului chinezesc. Are o capacitate deosebita de a iesi din orice încurcatura cu fata curata, teafar si nevatamat, facând apel la siretenie, intrigi rafinate si feste abile.

Maimuta se simte în largul sau în public, la petreceri simandicoase. Este un personaj sarmant, surprinzator, capabil sa întretina atmosfera cu figurile pe care le face si cu povestile sale nostime si irezistibile.

Îi place sa ironizeze totul si pe toti din jur, dar stie si sa se auto-persifleze, cu o luciditate uimitoare. Pe scena vietii, Maimuta joaca rolul "pesimistului fericit". Se adapteaza rapid la orice situatie, dând dovada de multa abilitate.

Daca trebuie sa dea piept cu un adversar puternic, Maimuta recurge la servilism si linguseala, ca sa-l duca de nas. Este neîntrecuta în arta manipularii si reuseste cu usurinta sa adoarma suspiciunile celor din jur, jucând teatru cu multa naturalete. Lacrimile de crocodil si minciunile nerusinate fac parte din arsenalul ei zilnic. Daca este demascata, Maimuta are bunul simt de a-si recunoaste greselile si, pâna la urma, obtine iertarea celorlalti.

Zodiac chinezesc - zodia Maimuta Maimuta este foarte jucausa si nestatornica. Sare din creanga în creanga, de la o problema la alta, cu o instabilitate copilareasca. Nu sta locului si nu se poate dedica mult timp unei activitati. La cel mai mic semn de plictiseala, se avânta spre alt copac. Dar în spatele maimutarelilor sale se ascunde un întelept.

Zodia Maimuta: bani, munca, afaceri

Maimuta este ambitioasa, inventiva si dotata. Este înstare sa munceasca pe mai multe fronturi în acelasi timp, cu o rapiditate incredibila. Se simte în elementul ei atunci când are mereu ceva nou de facut, când se confrunta cu proiecte care îi pun puterile la încercare.

Este foarte descurcareata în afaceri si abila în negocieri. Elanul ei este molipsitor si îi mobilizeaza pe cei din jur. Reuseste destul de usor în tot ceea ce face, dar tocmai acest succes facil devine o problema: i se urca la cap si devine aroganta si rea cu ceilalti.

Maimuta tine la bani pentru ca îi considera o masura a valorii sale. N-ai sa vezi niciodata o Maimuta muncind pe gratis. Nici nu si-ar putea permite, pentru ca e obisnuita sa cheltuiasca, sa asigure familiei o viata confortabila, luxoasa. Îi place sa le faca daruri somptuoase celor apropiati si deseori cumpara cadouri scumpe, nepractice, sub impulsul momentului.

Zodiac chinezesc - zodia Maimuta Maimuta nu stie ce înseamna a pune bani deoparte si e convinsa ca nu îi va lipsi niciodata nimic. Ce-i drept, este si norocoasa.

Zodia Maimuta: dragoste, relatii

Maimuta nu suporta monotonia si are nevoie de pasiune, care îi înflacareaza imaginatia.

Îsi idealizeaza partenerul si nu suporta faptul ca e si el un om, cu defecte si tabieturi, ca oricare altul. Dar nici singura nu poate trai.

Maimuta este o adolescenta fara vârsta, visatoare si mare amatoare de jocuri sentimentale. Este o maestra a seductiei si zdrobeste inimi fara nici o remuscare. Pentru a reusi, face uz de armele sale preferate: veselia, fantezia si înselaciunea.

Zodiac chinezesc - zodia Maimuta Daca vrei sa seduci o Maimuta, trebuie sa o flatezi încontinuu, sa-i faci mereu câte o surpriza, sa râzi la glumele ei si sa nu casti niciodata de plictiseala.


Ascendent in zodia Maimuta

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Maimutei sunt: 15:00 – 17:00. Toti cei nascuti în orele Maimutei au Ascendentul în zodia Maimutei.

Ascendentul în zodia Maimutei îi confera nativului un deosebit simt al umorului si îl face sa fie o persoana haioasa. De asemenea, nativul cu Ascendent în zodia Maimutei poate fi întreprinzator si plin de energie.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Maimuta Ascendentul în zodia Maimutei are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Sobolan, Bivol, Sarpe, Capra.

Compatibilitati zodia Maimuta

Sobolanul si Dragonul sunt partenerii ideali ai Maimutei. De Tigru ar face bine sa se pazeasca.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Maimutei cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Maimuta - Sobolan

Compatibilitate zodii Maimuta - Sobolan:

Maimuta si Sobolanul au multe în comun: gândesc la fel si vad viata cu aceiasi ochi. Atractia reciproca este irezistibila.

Compatibilitate Maimuta - Bivol

Compatibilitate zodii Maimuta - Bivol:

Maimuta si Bivolul sunt doua firi complementare. Daca reusesc sa puna pe picioare o relatie, vor avea amândoi o viata placuta si interesanta.

Compatibilitate Maimuta - Tigru

Compatibilitate zodii Maimuta - Tigru:

Maimuta nu are ce cauta alaturi de Tigru. Este o relatie atât de dificila, încât amândoi se vor sui pe pereti sau îsi vor sari unul altuia la beregata.

Compatibilitate Maimuta - Iepure

Compatibilitate zodii Maimuta - Iepure:

Când se combina o Maimuta si un Iepure, unul dintre ei va sfârsi în lacrimi - si nu Maimuta va fi aceea...

Compatibilitate Maimuta - Dragon

Compatibilitate zodii Maimuta - Dragon:

O relatie profunda, cu trairi intense. Maimuta si Dragonul gândesc la fel si se respecta reciproc. Împreuna vor avea parte de fericire si multe realizari.

Compatibilitate Maimuta - Sarpe

Compatibilitate zodii Maimuta - Sarpe:

Într-o astfel de relatie, si Maimuta si Sarpele vor fi mai tot timpul preocupati sa se pazeasca unul de celalalt. Aceasta suspiciune exagerata poate fi, totusi, depasita daca ambii sunt dispusi sa fie întelegatori.

Compatibilitate Maimuta - Cal

Compatibilitate zodii Maimuta - Cal:

Un caz clasic de "buni prieteni" si nimic mai mult. Maimuta si Calul pot fi amici, dar nu e rost de o convietuire.

Compatibilitate Maimuta - Capra

Compatibilitate zodii Maimuta - Capra:

Desi sunt doua persoane foarte diferite, Maimuta si Capra pot profita fiecare de calitatile celuilalt, construind o relatie interesanta. Dar asta numai daca amândoi sunt dispusi sa comunice si nu se dau înlaturi de la compromisuri întelepte.

Compatibilitate Maimuta - Maimuta

Compatibilitate zodii Maimuta - Maimuta:

Ce pot face doua Maimute împreuna, decât sa distreze maimutarindu-se în public? Dar ele se vor simti de minune...

Compatibilitate Maimuta - Cocos

Compatibilitate zodii Maimuta - Cocos:

Cu greu poate exista vreo atractie între Maimuta si Cocos. Oricum, n-ar duce nicaieri.

Compatibilitate Maimuta - Caine

Compatibilitate zodii Maimuta - Caine:

O relatie cu mari sanse de reusita, pentru ca si Maimuta si Cainele îsi doresc foarte mult sa fie împreuna. Se vor întelege bine pentru ca se completeaza reciproc.

Compatibilitate Maimuta - Mistret

Compatibilitate zodii Maimuta - Mistret:

Între Maimuta si Mistret exista o atractie sexuala irezistibila. Eventualele neîntelegeri sau certuri nu vor face decât sa puna paie pe foc.

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 2:01 am

Zodia Capra din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Yang
Anotimpul: vara
Luna: iulie


Capra este un suflet de artist, o fire blânda si pasnica. Are gusturi rafinate si se viseaza înconjurata de matasuri si covoare scumpe.

Rar vezi o Capra trudind: munca o plictiseste sau chiar o agaseaza. În schimb, îi place tare mult sa trândaveasca si ar fi grozav daca ar avea pe cineva care sa-i poarte de grija. Viseaza sa traiasca sub protectia unui Mecena extravagant, care sa-i creeze toate conditiile pentru a-si manifesta plenar talentele, fara a-i impune vreo restrictie materiala.

Capra este îndemânatica si îi place sa lucreze cu mâinile - daca e vorba de arta; dar îsi pierde brusc interesul daca trebuie sa deretice prin casa. Chiar si micile treburi cotidiene sunt o corvoada pentru ea. Nu-si doreste decât sa gaseasca persoana potrivita care sa rezolve toate aceste "amanunte enervante" si sa ia deciziile necesare, dar care sa stie, de asemenea, sa o flateze si sa-i ofere în fiecare zi o pasune verde, matasoasa.

Universul imaginar al Caprei, în care totul nu este decât "lux, frumusete, tihna si voluptate", este foarte departe de realitate. Când revine pe Pamânt, cade într-un pesimism negru si devine foarte încapatânata, capricioasa si posaca.

Zodiac chinezesc - zodia Capra Pe cât este de sensibila, pe atât e de indolenta. Când apar conflicte, Capra prefera sa se ascunda pâna trece furtuna si nici prin gând nu-i trece sa-si izbeasca adversarul cu coarnele. De obicei, câstiga luptele profitând de sarmul sau irezistibil. Ramâne, însa, o prada usoara pentru lupi.

Despre zodia Capra din zodiacul chinezesc
» Zodia Capra: bani, munca, afaceri
» Zodia Capra: dragoste, relatii
» Ascendent in zodia Capra din zodiacul chinezesc
» Compatibilitatile zodiei Capra in horoscopul chinezesc

Zodia Capra: bani, munca, afaceri

Capra exceleaza în activitatile creative, artistice, si în tot ce are legatura cu teatrul sau cu... datul în spectacol.

Are o gândire abstracta, dar stie sa se înconjoare cu colaboratori realisti, care sa aiba grija de partea comerciala a lucrurilor, pentru ca administrarea nu este domeniul sau predilect.

Capra nu vrea nici putere, nici onoruri. Este în elementul ei în miezul lucrurilor si ignora cu desavârsire latura "meschina" a vietii, care înseamna contracte, costuri si profit. Traieste într-un turn de fildes, unde se dedica pasiunii ei pentru perfectiune.

În ce priveste banii, Capra are un talent deosebit de a-i cheltui pe ai altora. Reuseste sa se înconjoare cu binefacatori care cred în talentul sau si sunt dispusi sa o sustina cu multa generozitate.

Nu este ahtiata dupa bani si este înstare sa dea pe un obiect mult mai mult decât face, fara sa clipeasca. Banii i se scurg printre degete, este incapabila sa se chiverniseasca. Dar ei nu-i pasa!

Zodiac chinezesc - zodia Capra Capra traieste într-un univers al ei, în care domneste bunul gust, fie pentru ca dispune de bani, fie pentru ca "se descurca" într-un fel sau altul. Poate transforma orice grajd într-un palat din "O mie si una de nopti".

Zodia Capra: dragoste, relatii

Capra este o fire sensibila si dependenta, care nu poate trai fara dragoste. Are nevoie de un tovaras de viata care sa o protejeze, sa fie tandru si sa îi acorde foarte multa atentie. Daca se isca o cearta în casa, ori daca se vorbeste pe un ton ridicat, Capra e îngrozita si fuge sa se ascunda.

Pe de alta parte, este fidela si, daca partenerul îi asigura un camin linistit si un trai în tihna si siguranta, Capra se va dovedi partenerul ideal.

Zodiac chinezesc - zodia Capra Pentru a seduce o Capra, trebuie sa fii romantic si galant si sa o scoti în lume la evenimente culturale. Indiferent ce s-ar întâmpla, sa nu îndraznesti sa-i dai vreun ultimatum sau sa lasi impresia ca vrei sa o parasesti, altfel tu esti cel care va primi papucii!

Ascendent in zodia Capra

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Caprei sunt: 13:00 – 15:00. Toti cei nascuti în orele Caprei au Ascendentul în zodia Caprei.

Ascendentul în zodia Caprei îl face pe nativ sa fie mai blând si tolerant. De asemenea, nativul cu Ascendent în zodia Caprei poate avea talent creativ în domenii artistice.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Capra Ascendentul în zodia Caprei are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Bivol, Dragon, Sarpe, Cocos.

Compatibilitati zodia Capra

Capra este pe aceeasi lungime de unda cu Iepurele si cu Mistretul. Cu Bivolul nu are absolut nimic în comun.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Caprei cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Capra - Sobolan

Compatibilitate zodii Capra - Sobolan:

Relatia între Capra si Sobolan este foarte anevoioasa. Totusi, daca amândoi fac eforturi, s-ar putea sa mearga.

Compatibilitate Capra - Bivol

Compatibilitate zodii Capra - Bivol:

Desi Capra si Bivolul simt o anumita atractie reciproca, relatia lor nu are viitor. Nu au mai nimic în comun, nici sentimental, nici intelectual.

Compatibilitate Capra - Tigru

Compatibilitate zodii Capra - Tigru:

O relatie în care respectul reciproc este de-a dreptul exagerat. Si Capra si Tigrul se straduiesc atât de mult sa se menajeze reciproc, încât ajung sa nu se mai simta bine împreuna. Pot colabora excelent daca sunt colegi, dar o eventuala casnicie ar fi un chin.

Compatibilitate Capra - Iepure

Compatibilitate zodii Capra - Iepure:

O iubire totala, asa cum a fost lasata de la Dumnezeu. Daca mai punem la socoteala ca Iepurele si Capra au aceleasi teluri în viata, se respecta si se înteleg reciproc, devine clar ca vor avea o convietuire ideala.

Compatibilitate Capra - Dragon

Compatibilitate zodii Capra - Dragon:

Desi între Capra si Dragon exista o puternica atractie sexuala, pâna la urma îsi vor da seama ca nu le e scris sa fie împreuna si o vor lua fiecare pe drumul lui.

Compatibilitate Capra - Sarpe

Compatibilitate zodii Capra - Sarpe:

Capra si Sarpele vor fi prieteni la catarama sau amanti înfocati. Sunt sortiti unul celuilalt.

Compatibilitate Capra - Cal

Compatibilitate zodii Capra - Cal:

Dragoste la prima vedere! Mai mult, uniunea lor va fi din ce în ce mai puternica, pe masura ce realizeaza ca au aceleasi pasiuni si dorinte. O relatie trainica.

Compatibilitate Capra - Capra

Compatibilitate zodii Capra - Capra:

Din combinatia a doua Capre rezulta un cuplu de hedonisti (pe româneste: ahtiati dupa placeri lumesti) care se înteleg perfect.

Compatibilitate Capra - Maimuta

Compatibilitate zodii Capra - Maimuta:

Desi sunt doua persoane foarte diferite, Capra si Maimuta pot profita fiecare de calitatile celuilalt, construind o relatie interesanta. Dar asta numai daca amândoi sunt dispusi sa comunice si nu se dau înlaturi de la compromisuri întelepte.

Compatibilitate Capra - Cocos

Compatibilitate zodii Capra - Cocos:

În relatia dintre Capra si Cocos vor aparea mereu probleme. Le va fi greu sa le rezolve pe toate, iar cu fiecare greseala, situatia se înrautateste.

Compatibilitate Capra - Caine

Compatibilitate zodii Capra - Caine:

Între Caine si Capra nu exista atractie pentru ca nu au nimic în comun. Pot petrece mult timp împreuna, dar nici unuia n-o sa-i faca mare placere.

Compatibilitate Capra - Mistret

Compatibilitate zodii Capra - Mistret:

Capra si Mistretul se îndragostesc la prima vedere si se vor întelege fara cuvinte. Daca ar putea, ar tine-o tot într-o petrecere simandicoasa, cu sampanie si caviar, asa cum le place amândurora

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 2:03 am

Zodia Cal din zodiacul chinezesc


Numele chinezesc: Ma
Anotimpul: vara
Luna: iunie


Pentru chinezi, Calul este simbolul fericirii supreme. Aceasta zodie este înzestrata cu vivacitatea, loialitatea si eleganta unui animal de rasa, dar si cu o nerabdare copilareasca.

Calul se simte în largul sau în înalta societate si este un partener de conversatii foarte placut si elegant. Inteligenta si gândirea sa limpede îi conving cu usurinta pe interlocutori de temeinicia punctelor lui de vedere.

Dar un bun vorbitor este rareori un om de actiune, si acest defect îl urmareste peste tot. Ceea ce îl împiedica pe Cal sa actioneze este teama de esec, pentru ca niciodata nu scapa nevatamat dintr-o aventura. Pe de alta parte, daca este vorba de un domeniu cunoscut si stie ca are un sprijin pe care poate conta, se avânta fara ezitare.

Calului nu îi place sa stea într-un loc: miscarea continua îl anima, dar prefera sa ocoleasca obstacolele decât sa sara peste ele.

Zodiac chinezesc - zodia Cal Spiritul dinamic al Calului nu se domoleste niciodata. Nu-i place sa piarda timpul sau sa leneveasca, dar nici planurile pe termen lung nu-l atrag, pentru ca îsi pierde repede motivatia. În general, nu prea are încredere în sine.

Zodia Cal: bani, munca, afaceri

Calul are nevoie sa se simta independent, liber si, mai presus de toate, sa nu se stie supravegheat de cineva.

Eleganta expresiilor si cuvintele convingatoare îl fac un excelent agent de vânzari, în special daca si-a petrecut ziua pe drumuri. Calul nu suporta slujbele care îl obliga sa stea închis într-un birou. Unde mai e miscarea? Profesia ideala pentru el trebuie sa fie "tot pe drum, pe drum, pe drum".

Calului îi place sa fie original si sa ia decizii rapid. Profesiile care presupun rabdare si meticulozitate nu i se potrivesc. Numai în continua miscare se afla în elementul lui. Mai trebuie doar sa stie când si unde sa se opreasca...

Calul nu face economii si este inconsecvent în privinta banilor. Daca îi are, foarte bine, daca nu, traieste si fara ei.

Un lucru e sigur: banii nu sunt principalul sau tel în viata. Ba, dimpotriva, de multe ori banii sunt ultimul lucru de care se preocupa. Iar daca mai punem la socoteala si stilul sau de viata nestatornic - în special în privinta slujbei, pe care o schimba des - devine clar de ce situatia financiara a Calului este mai mereu nesigura.

Zodiac chinezesc - zodia Cal Daca se întâmpla sa aiba nevoie de bani imediat, nu va ezita sa-si vânda mobila si lucrurile personale. Este mai degraba un idealist decât un materialist. Are încredere în norocul sau si nu se îndoieste nici o clipa ca va putea sa iasa din orice situatie. Uneori îi mai vine în ajutor si latura sa oportunista...

Zodia Cal: dragoste, relatii

Mereu îndragostit, mândru ca un armasar, Calul savureaza emotiile tumultuoase ce îl cuprind atunci când se îndragosteste. De câte ori descopera un nou partener, se avânta trup si suflet în aventura.

Calul este plin de pasiune, dar fara gelozie si fara a fi posesiv. Este un tovaras de viata minunat, foarte generos cu cei dragi.

Zodiac chinezesc - zodia Cal Dar pasiunea nu dureaza mult, pentru ca se plictiseste repede... La primul semn de monotonie, Calul pleaca în cautarea unor pasuni cu iarba mai proaspata.

Ascendent in zodia Cal

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Calului sunt: 11:00 – 13:00. Toti cei nascuti în orele Calului au Ascendentul în zodia Calului.

Ascendentul în zodia Calului îl face pe nativ sa fie mai îndraznet, înclinat catre aventura. Uneori, nativul cu Ascendent în zodia Calului poate fi nestatornic.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Cal Ascendentul în zodia Calului are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Iepure, Sarpe, Caine, Mistret.

Compatibilitati zodia Cal

Calul face casa buna cu Tigrul si cu Cainele. Cu Sobolanul este la cutite.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Calului cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Cal - Sobolan

Compatibilitate zodii Cal - Sobolan:

Total incompatibili, Calul si Sobolanul nu au ce cauta împreuna. Pot conta unul pe altul doar ca dusmani.

Compatibilitate Cal - Bivol

Compatibilitate zodii Cal - Bivol:

O relatie în care confruntarile sunt la ordinea zilei. Calul si Bivolul se înteleg mult mai bine ca parteneri de afaceri decât în pat.

Compatibilitate Cal - Tigru

Compatibilitate zodii Cal - Tigru:

Fiecare zi este o aventura palpitanta! Calul si Tigrul vor avea împreuna o viata bogata în evenimente si satisfactii.

Compatibilitate Cal - Iepure

Compatibilitate zodii Cal - Iepure:

O relatie dificila, dar nu imposibila. În ciuda conflictelor inerente, Calul si Iepurele pot ajunge sa se înteleaga si sa convietuiasca.

Compatibilitate Cal - Dragon

Compatibilitate zodii Cal - Dragon:

Calul si Dragonul au o relatie excelenta din punct de vedere sexual. Daca reusesc sa se si înteleaga, îi asteapta o viata foarte placuta împreuna.

Compatibilitate Cal - Sarpe

Compatibilitate zodii Cal - Sarpe:

Din cauza conceptiilor diferite si a scopurilor diferite în viata, Calul si Sarpele nu o vor duce grozav împreuna. Totusi, cu un mic efort de comunicare, pot ajunge sa convietuiasca.

Compatibilitate Cal - Cal

Compatibilitate zodii Cal - Cal:

Amândoi sunt persoane voluntare, care au mare nevoie de independenta. Chiar daca la început va exista o atractie reciproca între doi Cai, si poate chiar ceva pasiune, relatia lor nu va dura mult.

Compatibilitate Cal - Capra

Compatibilitate zodii Cal - Capra:

Dragoste la prima vedere! Mai mult, uniunea lor va fi din ce în ce mai puternica, pe masura ce realizeaza ca au aceleasi pasiuni si dorinte. O relatie trainica.

Compatibilitate Cal - Maimuta

Compatibilitate zodii Cal - Maimuta:

Un caz clasic de "buni prieteni" si nimic mai mult. Calul si Maimuta pot fi amici, dar nu e rost de o convietuire.

Compatibilitate Cal - Cocos

Compatibilitate zodii Cal - Cocos:

Calul si Cocosul fac casa buna împreuna. Trebuie doar ca amândoi sa-si tempereze dorinta de dominare, altfel certurile vor eroda dragostea.

Compatibilitate Cal - Caine

Compatibilitate zodii Cal - Caine:

O compatibilitate deosebita. Calul si Cainele vor avea o relatie durabila, fericita si plina de realizari.

Compatibilitate Cal - Mistret

Compatibilitate zodii Cal - Mistret:

Calul si Mistretul se pot distra de minune împreuna la petreceri, pe terenul de sport sau în excursii, dar nici unul nu e înstare sa se ocupe si de problemele concrete, de fiecare zi. O relatie care poate fi placuta, dar nu va rezista.

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 2:06 am

Zodia Sarpe din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: She
Anotimpul: primavara
Luna: mai


Sarpele este un maestru cuceritor de inimi. Asa cum a încântat-o pe Eva din vechime, tot asa reuseste sa-i faca pe cei din jur sa-si piarda capul. Rafinat, amuzant si seducator, Sarpele straluceste în societate cu inteligenta si spiritul sau.

Întelepciunea Sarpelui este proverbiala, iar filozofia lui de viata este aparte. Intuitiv si lucid în toate situatiile, devine rezervat în conversatii. Prefera sa taca mai tot timpul si sa-si tina gândurile pentru el. Totusi, daca se abordeaza un subiect abstract, nu ezita sa se exprime, uimindu-si si seducându-si audienta cu cunostintele sale.

Sarpele este o fiinta cu sânge rece. Îi face placere sa se implice în intrigi si combinatii, dar îsi rezerva lungi perioade de timp pentru leneveala.

Este capabil sa rezolve în câteva ore ceea ce altora le-ar lua zile întregi. Când se apuca de treaba, Sarpele este teribil de eficient - mai ales când lucreaza singur si în propriul sau ritm, asa cum îi place. Se misca mai repede decât ceilalti, pentru ca stie cum sa se strecoare printre si peste obstacole, ca un... sarpe în iarba.

Zodiac chinezesc - zodia Sarpe Daca n-ar fi si veninos, Sarpele n-ar mai fi Sarpe adevarat. Îsi ataca inamicii cu comentarii muscatoare si nu îi lasa în pace pâna nu si-a satisfacut setea de razbunare. E un dusman de temut, asa ca e mult mai bine sa te straduiesti sa ti-l faci prieten.

Zodia Sarpe: bani, munca, afaceri

Sarpelui îi place sa-si rezolve singur problemele, în ritmul lui propriu, diferit de al celor din jur.

Este un negociator subtil si nu-l deranjeaza sa aiba de-a face cu parteneri redutabili. Are resursele interioare si calmul necesar pentru a obtine ceea ce vrea în toate împrejurarile.

Sarpele nu se teme de responsabilitati, iar punctul sau forte este eficienta. Fara risipa de efort si fara vorba lunga, analizeaza situatia si o sintetizeaza asa cum numai el stie. Apoi, dupa ce a stabilit ce are de facut, merge drept la tinta. Are, însa, un mare defect: nu suporta esecul. Ce sa-i faci, este si orgolios!

Sarpelui îi plac banii, dar numai pentru ceea ce poate obtine cu ajutorul lor. Nu încape îndoiala ca îsi doreste un trai îndestulat, confortabil.

Va cheltui bucuros o multime de bani pentru un obiect de arta sau pentru o calatorie în tarile calde, dar nu se înghesuie sa cumpere bunuri de mare utilitate, ca o masina de spalat sau un automobil.

Zodiac chinezesc - zodia Sarpe Sarpele nu e deloc strâns la punga sau econom. Din fericire pentru el, se pricepe la afaceri si stie sa-si aleaga colaboratorii si sa se asocieze cu oameni care îl vor ajuta sa faca bani fara multa bataie de cap.

Zodia Sarpe: dragoste, relatii

O data ce si-a hipnotizat victima, Sarpele se arata senzual, pasional si foarte posesiv. Este o fire dominatoare si nu va ezita sa-i ceara partenerului sa-i satisfaca toate dorintele.

Desi este gelos, Sarpele nu este foarte stabil si nici fidel. Îi place sa seduca orice victima care îi iese în cale, fie si numai ca sa se asigure ca nu si-a pierdut puterea de seductie. Arma lui favorita sunt discutiile despre psihanaliza freudiana, pentru a-si încânta viitoarea cucerire cu un curent subtil de sugestii erotice.

Zodiac chinezesc - zodia Sarpe Pentru a seduce un Sarpe, trebuie sa te arati inteligent si senzual, sa îl admiri neconditionat si sa fii patimas.


Ascendent in zodia Sarpe

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Sarpelui sunt: 09:00 – 11:00. Toti cei nascuti în orele Sarpelui au Ascendentul în zodia Sarpelui.

Ascendentul în zodia Sarpelui îl face pe nativ sa fie mai meditativ si mai intuitiv. De asemenea, nativul cu Ascendent în zodia Sarpelui este o fire independenta si singuratica.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Sarpe Ascendentul în zodia Sarpelui are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Tigru, Capra, Mistret.

Compatibilitati zodia Sarpe

Sarpele se întelege excelent cu Bivolul si Cocosul. Zodia cu care nu poate face casa buna este Mistretul.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Sarpelui cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Sarpe - Sobolan

Compatibilitate zodii Sarpe - Sobolan:

Sarpele si Sobolanul simt o fascinatie reciproca. Daca reusesc sa "împace" diferentele dintre ei, vor avea multe de învatat unul de la celalalt.

Compatibilitate Sarpe - Bivol

Compatibilitate zodii Sarpe - Bivol:

O uniune minunata: armonie, dragoste si întelegere. Sarpele si Bivolul se înteleg din priviri.

Compatibilitate Sarpe - Tigru

Compatibilitate zodii Sarpe - Tigru:

Sarpele si Tigrul sunt mult prea diferiti pentru ca relatia lor sa mearga. Nu au nimic în comun în ceea ce priveste conceptiile si stilul de viata si nici nu urmaresc aceleasi scopuri. În concluzie: nici o sansa.

Compatibilitate Sarpe - Iepure

Compatibilitate zodii Sarpe - Iepure:

Între Sarpe si Iepure, totul începe de la sex. Si la sex ramâne. Dar nu oricum, ci cu arta si rafinament...

Compatibilitate Sarpe - Dragon

Compatibilitate zodii Sarpe - Dragon:

Amândoi sunt inteligenti, vicleni si spirituali. Sarpele si Dragonul se potrivesc de minune si o vor duce foarte bine împreuna.

Compatibilitate Sarpe - Sarpe

Compatibilitate zodii Sarpe - Sarpe:

Doi Serpi se pot întelege de minune când lucreaza împreuna sau când participa la jocuri de inteligenta, pentru ca sunt doua minti agere. Pe partea sentimentala, însa, îi pândeste gelozia. O combinatie de evitat.

Compatibilitate Sarpe - Cal

Compatibilitate zodii Sarpe - Cal:

Din cauza conceptiilor diferite si a scopurilor diferite în viata, Sarpele si Calul nu o vor duce grozav împreuna. Totusi, cu un mic efort de comunicare, pot ajunge sa convietuiasca.

Compatibilitate Sarpe - Capra

Compatibilitate zodii Sarpe - Capra:

Sarpele si Capra vor fi prieteni la catarama sau amanti înfocati. Sunt sortiti unul celuilalt.

Compatibilitate Sarpe - Maimuta

Compatibilitate zodii Sarpe - Maimuta:

Într-o astfel de relatie, si Sarpele si Maimuta vor fi mai tot timpul preocupati sa se pazeasca unul de celalalt. Aceasta suspiciune exagerata poate fi, totusi, depasita daca ambii sunt dispusi sa fie întelegatori.

Compatibilitate Sarpe - Cocos

Compatibilitate zodii Sarpe - Cocos:

Camarazi sau amanti, Sarpele si Cocosul se vor întelege de minune.

Compatibilitate Sarpe - Caine

Compatibilitate zodii Sarpe - Caine:

Atractie la prima vedere. Dupa ce vor experimenta dragostea trupeasca, Sarpele si Cainele îsi vor da seama ca se înteleg foarte bine si spiritual.

Compatibilitate Sarpe - Mistret

Compatibilitate zodii Sarpe - Mistret:

Sarpele îl manânca pe Mistret de viu. Nici o sansa de convietuire.

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 2:08 am

Zodia Dragon din zodiacul chinezesc


Numele chinezesc: Long
Anotimpul: primavara
Luna: aprilie

Dragonul e nascut pentru a fi stapân absolut, stralucitor si exceptional. Ca si aprigul Dragon mitic, este un razboinic înnascut, lasa pamântul pârjolit în urma si înflacareaza inimile în calea lui.

Dragonul este un mare comandant, la bine si la greu. Trebuie sa fie respectat atunci când vorbeste, admirat când actioneaza si ascultat când comanda. O energie impetuoasa îi anima fiece actiune: este gata sa accepte orice provocare, sa lupte pentru putere si sa doboare toate obstacolele care îi ies în cale.

Daca se întâmpla sa dea gres, nu va recunoaste niciodata ca a fost învins. Din aceasta umilinta se va naste o noua dorinta de a cuceri. Ca un razboinic neobosit ce este, Dragonul devine mai puternic cu fiece înfrângere si mai invincibil cu fiece rana.

Dragonul este foarte exigent cu ceilalti, dar destul de îngaduitor cu sine. Rar vezi un Dragon sa-si recunoasca greselile... Este plin de el si considera ca i se cuvine tot ce este mai bun. În plus, este un caz clasic de narcisism.

Inteligent, lucid si clarvazator, Dragonul bate cu pumnul în masa atunci când interlocutorul nu-i împartaseste punctul de vedere.

Zodiac chinezesc - zodia Dragon Pentru Dragon, viata este o mare aventura. Nu întelege si nu suporta când cei din jurul sau nu au ambitie.

Zodia Dragon: bani, munca, afaceri

Dragonul este sortit proiectelor marete. Se simte cel mai bine când este implicat în actiuni de mare anvergura si în situatii extreme.

Este intuitiv, vizionar si foarte creativ. Are un simt înnascut al spectacolului si al aparitiilor spectaculoase. Face parte din categoria celor puternici si dispune de o energie inepuizabila.

Avid de succes, Dragonul poate lucra zi si noapte fara sa doarma, pentru a pune în miscare un proiect amplu. Activitatea continua si intensa îl mobilizeaza, iar plictiseala îl doboara.

Din punct de vedere financiar, Dragonul este un aristocrat care traieste pe picior mare, petrece în fiecare noapte si cheltuieste bani fara sa le tina socoteala. Îi place sa conduca masini sport, sa colectioneze antichitati pretioase si sa doarma în matasuri!

Dragonul este generos cu sine, cu familia si prietenii, si îi acopera pe cei din jur cu cadouri... mai ales daca acestia stiu sa îsi arate recunostinta!

Zodiac chinezesc - zodia Dragon Nascut sub semnul norocului, Dragonul este rareori sarac. Dar, orice s-ar întâmpla, nu se va înjosi niciodata facând ceva care nu-i place, doar pentru bani. Are mândria lui, chiar si când este vorba de bani!

Zodia Dragon: dragoste, relatii

Înrobite de puterea irezistibila a Dragonului, victimele intra de buna voie în bârlogul sau. Când binevoieste sa-si coboare privirea spre persoana aleasa, stie ca e deja cucerita. Cu atât mai bine, caci detesta orice forma de rezistenta!

Un Dragon nu asteapta de la partener decât sa îi aduca onoruri. Pentru el, dragostea este ceva ce i se cuvine, fara ca el sa datoreze ceva în schimb, asa ca deseori partenerul trebuie sa se multumeasca cu putin pentru a fi fericit.

Daca i se reproseaza si cel mai marunt lucru, pleaca trântind usa - dar numai dupa ce si-a manifestat toata furia. Încercarile de santaj nu au nici un efect asupra lui.

Zodiac chinezesc - zodia Dragon Pentru a seduce un Dragon, trebuie sa te arati fascinat de el si de gesturile lui generoase, sa lesini de admiratie si sa-i lasi impresia ca esti o persoana fragila, complet dominata de personalitatea lui.

Ascendent in zodia Dragon

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Dragonului sunt: 07:00 – 09:00. Toti cei nascuti în orele Dragonului au Ascendentul în zodia Dragonului.

Ascendentul în zodia Dragonului îi confera nativului tarie si hotarâre. De asemenea, nativul cu Ascendent în zodia Dragonului are o ambitie deosebita.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Dragon Ascendentul în zodia Dragonului are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Iepure, Capra, Maimuta, Caine.

Compatibilitati zodia Dragon

Dragonul are relatii excelente cu Sobolanul si cu Maimuta. Cu Cainele, însa, îl asteapta zile negre.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Dragonului cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Dragon - Sobolan

Compatibilitate zodii Dragon - Sobolan:

O combinatie fericita. Dragonul si Sobolanul se înteleg de minune si, pe deasupra, sunt pe aceeasi "lungime de unda sentimentala".

Compatibilitate Dragon - Bivol

Compatibilitate zodii Dragon - Bivol:

Desi atractia reciproca la prima vedere nu lipseste, Dragonul si Bivolul sunt atât de încapatânati încât aceasta relatie nu va avea viata lunga. Nici unul nu vrea sa lase de la el...

Compatibilitate Dragon - Tigru

Compatibilitate zodii Dragon - Tigru:

O relatie plina de vigoare, de ciorovaieli - dar si de "sedinte" de amor intens. Dragonul si Tigrul sunt o combinatie din care "ies scântei".

Compatibilitate Dragon - Iepure

Compatibilitate zodii Dragon - Iepure:

Dragonul si Iepurele au o singura sansa de convietuire: compromisul. Daca amândoi învata sa lase de la ei, vor descoperi ca se pot completa reciproc. Daca nu, diferentele dintre ei vor conduce la conflicte si despartire.

Compatibilitate Dragon - Dragon

Compatibilitate zodii Dragon - Dragon:

Relatia dintre doi Dragoni poate fi foarte puternica si trainica, cu conditia ca amândoi sa stie sa cedeze putin în lupta pentru întâietate.

Compatibilitate Dragon - Sarpe

Compatibilitate zodii Dragon - Sarpe:

Amândoi sunt inteligenti, vicleni si spirituali. Dragonul si Sarpele se potrivesc de minune si o vor duce foarte bine împreuna.

Compatibilitate Dragon - Cal

Compatibilitate zodii Dragon - Cal:

Dragonul si Calul au o relatie excelenta din punct de vedere sexual. Daca reusesc sa se si înteleaga, îi asteapta o viata foarte placuta împreuna.

Compatibilitate Dragon - Capra

Compatibilitate zodii Dragon - Capra:

Desi între Dragon si Capra exista o puternica atractie sexuala, pâna la urma îsi vor da seama ca nu le e scris sa fie împreuna si o vor lua fiecare pe drumul lui.

Compatibilitate Dragon - Maimuta

Compatibilitate zodii Dragon - Maimuta:

O relatie profunda, cu trairi intense. Dragonul si Maimuta gândesc la fel si se respecta reciproc. Împreuna vor avea parte de fericire si multe realizari.

Compatibilitate Dragon - Cocos

Compatibilitate zodii Dragon - Cocos:

Dragonul si Cocosul sunt doua persoane egoiste care formeaza un cuplu interesant si placut. Le sta bine împreuna, dar pâna la urma personalitatile lor vor intra în conflict.

Compatibilitate Dragon - Caine

Compatibilitate zodii Dragon - Caine:

O relatie de evitat fara ezitare si fara regrete. Cu orice pret. Orice relatie dintre un Caine si un Dragon îi poate aduce pe amândoi în pragul nebuniei.

Compatibilitate Dragon - Mistret

Compatibilitate zodii Dragon - Mistret:

Iubirea dintre un Dragon si un Mistret este atât de adânca, tandra si jucausa încât ajunge sa îi agaseze pe cei din jur. Prezenta lor e aproape sufocanta. Dar pentru ei este o convietuire armonioasa, bazata pe comuniune sufleteasca.

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 2:14 am

Zodia Iepure din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Tu
Anotimpul: primavara
Luna: martie

Iepurele este un personaj plin de viata dar "asezat", calm si realist. Îsi foloseste inteligenta pentru a-si crea un adapost dupa gustul lui, unde se izoleaza de tot ce nu suporta: dezordine, certuri, indiscretii, angoasa, zarva si ura. De aici si principalul lui defect: tendinta de a fugi la adapost de îndata ce apare un conflict.

Este diplomat în societate: extrem de curtenitor si de o eleganta ce îi farmeca pe cei din jur. Stie sa asculte, iar ceilalti sunt gata sa îi împartaseasca secretele lor. Totusi, Iepurele considera ca fiecare trebuie sa-si rezolve singur problemele, si nu se amesteca în treburile celorlalti decât daca nu are încotro.

Sub blana moale si matasoasa a Iepurelui se ascunde o persoana calma, hotarâta, care poate iesi din orice situatie. Efuziunile sentimentale si emotiile tumultoase îl stingheresc. În situatii de criza, Iepurele adopta o atitudine logica si destul de detasata, care poate lasa impresia ca este indiferent sau cinic.

Zodiac chinezesc - zodia Iepure De fapt, aspiratia Iepurelui pentru liniste si pace este mai presus de toate. Ceea ce-si doreste este tihna unui loc care îi va tulbura cel mai putin lumea interioara: dupa reflectii îndelungate, îsi poate construi universul care i se potriveste cel mai bine. Estet si erudit, îi place sa se adânceasca în lecturi si sa petreaca serile în fata focului, în compania celor apropiati.

Zodia Iepure: bani, munca, afaceri

Datorita talentelor de negociator si mintii sale ascutite, Iepurele are, de regula, o ascensiune rapida în societate, chiar daca nu alearga dupa promovari. Are încredere în instinctele sale, poate "mirosi" o afacere buna si intra rapid în competitie. Cu putin noroc (care nu-i lipseste), restul e aproape o formalitate.

Iepurele nu prea este în elementul lui atunci când trebuie sa se integreze într-o echipa, dar este extrem de productiv daca lucreaza singur într-un birou sau atelier. Datorita capacitatii sale de sinteza, este un excelent organizator si manager... al propriei munci. Cât despre colegi, nu îi place întotdeauna sa lucreze cot la cot cu ei, nici sa se implice în proiectele lor. Este extrem de independent si încearca sa dobândeasca o cât mai mare autonomie.

În general, Iepurele se descurca bine din punct de vedere financiar. Norocul lui, caci îi cam place sa duca un trai confortabil. Nu suporta sa fie luat pe nepregatite, asa ca pune bani deoparte în mod regulat si îi investeste în afaceri cu risc redus, care îi promit un viitor linistit. Probabil ca are conturi de economii, asigurare de viata etc., care îi vor asigura o batrânete confortabila.

Zodiac chinezesc - zodia IepurePrudenta Iepurelui merge mâna în mâna cu o chibzuinta înteleapta ce îl scuteste de grija banilor si îi permite sa duca o viata confortabila, placuta.

Zodia Iepure: dragoste, relatii

Iepurele este o persoana de nadejde, pe care prietenii pot conta. În dragoste, prefera îmbratisarile tandre si mângâierile în locul pasiunii înfocate. Romantic din fire, sensibil si atent fata de partener, Iepurele stie cum sa se faca dorit prin bunatate si sarm.

Daca ar fi dupa el, ar petrece serile în doi, la lumina lumânarilor, si weekend-urile la Venetia. Este fericit alaturi de cineva blând, care nu este nici posesiv, nici gelos, nici impulsiv.

Zodiac chinezesc - zodia Iepure Pentru a-l atrage, trebuie sa fii cultivat, romantic, tandru si manierat.

Ascendent in zodia Iepure

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Iepurelui sunt: 05:00 – 07:00. Toti cei nascuti în orele Iepurelui au Ascendentul în zodia Iepurelui.

Ascendentul în zodia Iepurelui îl face pe nativ sa fie mai moderat. De asemenea, nativul cu Ascendent în zodia Iepurelui este o persoana reflexiva, calma si discreta.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Iepure Ascendentul în zodia Iepurelui are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Sobolan, Dragon, Maimuta, Cocos.

Compatibilitati zodia Iepure

Iepurele se întelege foarte bine cu Oaia si Mistretul. Cu Cocosul nu are absolut nimic în comun.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Iepurelui cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Iepure - Sobolan

Compatibilitate zodii Iepure - Sobolan:

Nu se potrivesc deloc. Sobolanului, care se da în vânt dupa aventura, i se pare ca Iepurele nu are pic de vlaga si spontaneitate. Nu vorbesc aceeasi limba.

Compatibilitate Iepure - Bivol

Compatibilitate zodii Iepure - Bivol:

Iepurele si Bivolul sunt prea molateci pentru ca o eventuala relatie de afaceri sa aiba sanse, dar pot avea o casnicie armonioasa si tihnita.

Compatibilitate Iepure - Tigru

Compatibilitate zodii Iepure - Tigru:

Diferentele dintre Iepure si Tigru nu fac decât sa se manifeste ca o complementaritate benefica, din care amândoi au de câstigat.

Compatibilitate Iepure - Iepure

Compatibilitate zodii Iepure - Iepure:

O relatie între doua persoane afectuoase, cultivate si manierate. Doi Iepuri vor avea, pur si simplu, o convietuire armonioasa.

Compatibilitate Iepure - Dragon

Compatibilitate zodii Iepure - Dragon:

Iepurele si Dragonul au o singura sansa de convietuire: compromisul. Daca amândoi învata sa lase de la ei, vor descoperi ca se pot completa reciproc. Daca nu, diferentele dintre ei vor conduce la conflicte si despartire.

Compatibilitate Iepure - Sarpe

Compatibilitate zodii Iepure - Sarpe:

Între Iepure si Sarpe, totul începe de la sex. Si la sex ramâne. Dar nu oricum, ci cu arta si rafinament...

Compatibilitate Iepure - Cal

Compatibilitate zodii Iepure - Cal:

O relatie dificila, dar nu imposibila. În ciuda conflictelor inerente, Iepurele si Calul pot ajunge sa se înteleaga si sa convietuiasca.

Compatibilitate Iepure - Capra

Compatibilitate zodii Iepure - Capra:

O iubire totala, asa cum a fost lasata de la Dumnezeu. Daca mai punem la socoteala ca Iepurele si Capra au aceleasi teluri în viata, se respecta si se înteleg reciproc, devine clar ca vor avea o convietuire ideala.

Compatibilitate Iepure - Maimuta

Compatibilitate zodii Iepure - Maimuta:

Când se combina un Iepure si o Maimuta, unul dintre ei va sfârsi în lacrimi - si nu Maimuta va fi aceea...

Compatibilitate Iepure - Cocos

Compatibilitate zodii Iepure - Cocos:

Total opusi din toate punctele de vedere, Iepurele si Cocosul nu au absolut nici un temei pe care sa întemeieze o relatie.

Compatibilitate Iepure - Caine

Compatibilitate zodii Iepure - Caine:

O relatie deosebit de stabila. Iepurele si Cainele pot avea o viata plina de bucurii împreuna.

Compatibilitate Iepure - Mistret

Compatibilitate zodii Iepure - Mistret:

Iepurele si Mistretul sunt sortiti unul celuilalt. Vor avea o convietuire plina de tandrete, buna dispozitie si tihna. Iubirea lor va fi trainica.

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 2:16 am

Zodia Tigru din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Hu
Anotimpul: iarna
Luna: februarie


Tigrul are o nestavilita pofta de viata si nu-i lipsesc mijloacele pentru a-si face parte. Averile îl lasa rece, dar se da în vânt dupa aventuri care îi pun puterile la încercare. Nimic nu îi poate sta în cale, nici situatiile neprevazute, nici pericolul.

Tigrul ia hotarâri în functie de impulsul de moment, ascultând mai mult glasul inimii decât pe cel al ratiunii. Entuziasmul sau neînfricat îi mobilizeaza pe cei din jur. Oamenii sunt gata sa-l urmeze pâna la capatul pamântului, numai ca sa fie partasi parte la visurile si proiectele lui ambitioase, prin care urmareste în primul rând sa evadeze din monotonia vietii de zi cu zi.

Aceasta extravaganta merge mâna în mâna cu nevoia Tigrului de a comanda: îi place sa fie ascultat fara crâcnire. Cei care îndraznesc sa-i conteste autoritatea ar face bine sa se pazeasca: risca sa încaseze zgârieturi urâte.

Excesiv în toate, comportamentul Tigrului tradeaza forta emotiilor ce îl anima: pasiunea si înversunarea fac parte din viata lui de zi cu zi. Când cineva încearca sa îl vâre în cusca, înnebuneste de furie si ragetele lui vor fi asurzitoare!

Zodiac chinezesc - zodia Tigru Aventurier neobosit, Tigrul îsi construieste viata din întâmplarile si ocaziile care i se ivesc, profitând de fiecare sansa cu o îndrazneala aproape inconstienta. Din acest motiv, este imprevizibil si nu prea reuseste sa îi faca pe cei din jur sa se simta în siguranta.

Zodia Tigru: bani, munca, afaceri

Tigrul este o persoana carismatica, un conducator, un maestru, un capitan de nava. Daca este pus într-un post de subordonat, se sufoca.

Are nevoie de actiune si independenta pentru a da masura talentelor sale în a-i convinge pe clienti, în afaceri uimitoare, în cucerirea pietei. Îsi croieste drumul printr-un univers salbatic, anarhic si lipsit de ierarhii. Drumurile batute deja nu îl intereseaza.

Tigrul nu poate concepe munca fara pasiune si refuza sa se încline în fata logicii, a orelor fixe si a uniformelor. Este un stapân!

În ce priveste banii, Tigrul nu suporta sa auda de economii, siguranta financiara si organizare. Îi place sa joace la bursa si este un mare parior. Banii îl intereseaza numai în masura în care-i pot aduce senzatii tari si placere.

Este încrezator în norocul si intuitia sa si investeste fara ezitare într-o noua afacere. Ce-i drept, în general riscurile asumate îi aduc câstiguri pe masura!

Zodiac chinezesc - zodia Tigru Tigrul este uneori extrem de generos. Este gata oricând sa dea prietenilor o multime de bani si, cu timpul, va deveni un erou magnific care pune lumea în miscare.

Zodia Tigru: dragoste, relatii

Viata amoroasa a Tigrului este trepidanta si romantica, asa cum este toata viata lui. Tigrul e varianta moderna a cavalerului fara teama si prihana, calare pe un cal alb. Nu ezita sa se catare în balcoane pentru a salva printesele aflate la ananghie.

În primele zile de pasiune, Tigrul este înfocat si radiaza. Dar imediat ce se instaleaza monotonia, fuge mâncând pamântul! Daca persoana iubita îl paraseste, se poarta ca un lord: se recunoaste învins fara amaraciune. Pe de alta parte, o iubire pierduta înseamna alte zece la orizont. Dragostea a murit, traiasca dragostea!

Zodiac chinezesc - zodia TigruPentru a seduce un Tigru, trebuie sa fii gata de orice, sa-i respecti nevoia de miscare si de libertate, sa iubesti dezordinea si aventura si sa torci de placere atunci când ghearele Tigrului se retrag si ramân doar pernitele de catifea...

Ascendent in zodia Tigru

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Tigrului sunt: 03:00 – 05:00. Toti cei nascuti în orele Tigrului au Ascendentul în zodia Tigrului.

Ascendentul în zodia Tigrului îi confera nativului prudenta si stapânire de sine. De asemenea, nativul cu Ascendent în zodia Tigrului este o persoana încrezatoare în fortele proprii si are o vointa puternica.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Tigru Ascendentul în zodia Tigrului are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Tigru, Iepure, Capra.

Compatibilitati zodia Tigru

Cei mai buni prieteni ai Tigrului sunt Calul si Cainele. Cu Maimuta nu se va întelege niciodata.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Tigrului cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Tigru - Sobolan

Compatibilitate zodii Tigru - Sobolan:

Mai devreme sau mai târziu, între Sobolan si Tigru vor avea loc confruntari furtunoase. Totul depinde de capacitatea lor de a face compromisuri. Pot fi buni prieteni, dar o relatie sentimentala nu are sanse.

Compatibilitate Tigru - Bivol

Compatibilitate zodii Tigru - Bivol:

Bivolul si Tigrul simt o atractie reciproca, dar e aproape sigur ca temperamentele lor vor intra în conflict si au toate sansele sa sfârseasca prost. Chinezii spun ca nu exista o combinatie mai rea.

Compatibilitate Tigru - Tigru

Compatibilitate zodii Tigru - Tigru:

Când se întâlnesc doua personalitati la fel de dominatoare, rezultatul nu poate fi decât o confruntare perpetua. Daca macar unul dintre cei doi Tigri ar sti sa lase de la el...

Compatibilitate Tigru - Iepure

Compatibilitate zodii Tigru - Iepure:

Diferentele dintre Tigru si Iepure nu fac decât sa se manifeste ca o complementaritate benefica, din care amândoi au de câstigat.

Compatibilitate Tigru - Dragon

Compatibilitate zodii Tigru - Dragon:

O relatie plina de vigoare, de ciorovaieli - dar si de "sedinte" de amor intens. Tigrul si Dragonul sunt o combinatie din care "ies scântei".

Compatibilitate Tigru - Sarpe

Compatibilitate zodii Tigru - Sarpe:

Tigrul si Sarpele sunt mult prea diferiti pentru ca relatia lor sa mearga. Nu au nimic în comun în ceea ce priveste conceptiile si stilul de viata si nici nu urmaresc aceleasi scopuri. În concluzie: nici o sansa.

Compatibilitate Tigru - Cal

Compatibilitate zodii Tigru - Cal:

Fiecare zi este o aventura palpitanta! Tigrul si Calul vor avea împreuna o viata bogata în evenimente si satisfactii.

Compatibilitate Tigru - Capra

Compatibilitate zodii Tigru - Capra:

O relatie în care respectul reciproc este de-a dreptul exagerat. Si Tigrul si Capra se straduiesc atât de mult sa se menajeze reciproc, încât ajung sa nu se mai simta bine împreuna. Pot colabora excelent daca sunt colegi, dar o eventuala casnicie ar fi un chin.

Compatibilitate Tigru - Maimuta

Compatibilitate zodii Tigru - Maimuta:

Tigrul nu are ce cauta alaturi de Maimuta. Este o relatie atât de dificila, încât amândoi se vor sui pe pereti sau îsi vor sari unul altuia la beregata.

Compatibilitate Tigru - Cocos

Compatibilitate zodii Tigru - Cocos:

Între Tigru si Cocos vor exista o multime de neîntelegeri, care le vor pune la încercare relatia. Au o sansa doar daca amândoi sunt înstare sa comunice.

Compatibilitate Tigru - Caine

Compatibilitate zodii Tigru - Caine:

Tigrul si Cainele se admira si se respecta reciproc. O echipa învingatoare în afaceri si un cuplu solid în relatiile sentimentale.

Compatibilitate Tigru - Mistret

Compatibilitate zodii Tigru - Mistret:

O convietuire armonioasa, în care si Tigrul si Mistretul o vor duce foarte bine împreuna. O relatie solida, care se bazeaza pe prietenie si interese comune.

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 2:18 am

Zodia Bivol din zodiacul chinezesc

Numele chinezesc: Niu
Anotimpul: iarna
Luna: ianuarie


Bivolul este adeptul proverbului "graba strica treaba". Trece prin viata cu hotarâre si bun-simt. Iubeste natura si munca în aer liber. Respecta traditiile, e un om "asezat", care cauta locurile linistite.

Te poti baza pe stabilitatea Bivolului, ca si pe forta sa interioara. Este umanitar, loial, cinstit, credincios si integru. Nimic nu îl face sa dea înapoi o data ce a luat o decizie, si nu renunta la cuvântul dat, mergând pâna la încapatânare prosteasca.

De regula, Bivolul îsi ascunde sentimentele, mai ales când este îndragostit, de teama sa nu fie respins. Nu îi este frica de singuratate si prefera sa-si petreaca serile într-o casuta linistita, la tara, decât într-o cafenea plina de agitatie.

Bivolul nu este tocmai diplomat, ba chiar e cam prea "dintr-o bucata": spune totul pe sleau, fara ezitare. Daca este atacat de cineva, riposteaza imediat, ca un taur, gata sa împunga.

Zodiac chinezesc - zodia Bivol Cei care îl ranesc, ca si cei apropiati, trebuie sa fie atenti: poarta pica multa vreme - chiar prea multa - si niciodata nu uita un nume sau un chip. Întotdeauna se razbuna, chiar peste ani si ani. Un lucru e clar: nu stie sa piarda si nu suporta esecul.

Zodia Bivol: bani, munca, afaceri

Bivolul are o imensa capacitate de munca, aparent fara efort. Este o persoana cu picioarele pe pamânt. Ataca problemele frontal, fara ocolisuri, iar solutiile gasite nu sunt întotdeauna cele mai simple.

Bivolul inspira încredere pentru ca este un om de cuvânt, si este respectat din cauza onestitatii si echilibrului sau.

Stapâneste foarte bine afacerile si îsi atinge întotdeauna obiectivele propuse, chiar daca drumul este mai lung decât se astepta. Rabdarea Bivolului nu are limite.

Bivolul este cumpatat si stie întotdeauna câti bani are, pâna la ultimul sfant. A muncit din greu pentru a obtine tot ce are si nu are de gând sa risipeasca nimic. Investeste în terenuri, cladiri si bunuri durabile, nu da banii pe prostii.

Zodiac chinezesc - zodia Bivol Bivolul asigura alor sai un trai relativ confortabil, dar cu greu se lasa convins sa îsi scoata familia în oras, unde e rost de cheltuiala. Poate trai cu foarte putin si îsi dramuieste banii cu multa chibzuinta. Este un om "de casa", caruia îi place sa se "chiverniseasca", sa-si vada caminul aranjat.

Zodia Bivol: dragoste, relatii

Si în dragoste, deviza Bivolului este "încet dar sigur". Iubeste placerea, dar nu se implica prea usor. Daca nu se gaseste cineva sa îi faca avansuri, are toate sansele sa ramâna singur.

Pasiunea si declaratiile ardente nu prea îi vin la îndemâna Bivolului. Îi place sa stabileasca o relatie încet, pas cu pas, sa cunoasca bine persoana respectiva si sa învete s-o aprecieze.

Zodiac chinezesc - zodia Bivol Pentru a cuceri inima unui Bivol, trebuie sa-i câstigi încrederea, sa iubesti natura, sa fii foarte tandru si sa nu faci nazuri daca îti propune sa dormi pe podeaua goala!

Ascendent in zodia Bivol

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Bivolului sunt: 01:00 – 03:00. Toti cei nascuti în orele Bivolului au Ascendentul în zodia Bivolului.

Ascendentul în zodia Bivolului îi confera nativului prudenta si stapânire de sine. De asemenea, nativul cu Ascendent în zodia Bivolului este o persoana încrezatoare în fortele proprii si are o vointa puternica.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Bivol Ascendentul în zodia Bivolului are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Tigru, Iepure, Capra.

Compatibilitati zodia Bivol

Bivolul se întelege de minune cu Cocosul si cu Sarpele, dar nu va face niciodata casa buna cu Capra.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Bivolului cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Bivol - Sobolan

Compatibilitate zodii Bivol - Sobolan:

Poate fi o superba aventura sentimentala, în care atractia sexuala va fi intensa, dar o casnicie ar fi un dezastru. Între Bivol si Sobolan va exista întotdeauna admiratie si respect.

Compatibilitate Bivol - Bivol

Compatibilitate zodii Bivol - Bivol:

O relatie stabila si solida, dar cam fara sare si piper.

Compatibilitate Bivol - Tigru

Compatibilitate zodii Bivol - Tigru:

Chinezii spun ca nu exista o combinatie mai rea decât asta. Bivolul si Tigrul simt o atractie reciproca, dar e aproape sigur ca temperamentele lor vor intra în conflict si au toate sansele sa sfârseasca prost.

Compatibilitate Bivol - Iepure

Compatibilitate zodii Bivol - Iepure:

Bivolul si Iepurele sunt prea molateci pentru ca o eventuala relatie de afaceri sa aiba sanse, dar pot avea o casnicie armonioasa si tihnita.

Compatibilitate Bivol - Dragon

Compatibilitate zodii Bivol - Dragon:

Desi atractia reciproca la prima vedere nu lipseste, Bivolul si Dragonul sunt atât de încapatânati încât aceasta relatie nu va avea viata lunga. Nici unul nu vrea sa lase de la el...

Compatibilitate Bivol - Sarpe

Compatibilitate zodii Bivol - Sarpe:

O uniune minunata: armonie, dragoste si întelegere. Bivolul si Sarpele se înteleg din priviri.

Compatibilitate Bivol - Cal

Compatibilitate zodii Bivol - Cal:

O relatie în care confruntarile sunt la ordinea zilei. Bivolul si Calul se înteleg mult mai bine ca parteneri de afaceri decât în pat.

Compatibilitate Bivol - Capra

Compatibilitate zodii Bivol - Capra:

Desi Bivolul si Capra simt o anumita atractie reciproca, relatia lor nu are viitor. Nu au mai nimic în comun, nici sentimental, nici intelectual.

Compatibilitate Bivol - Maimuta

Compatibilitate zodii Bivol - Maimuta:

Bivolul si Maimuta sunt doua firi complementare. Daca reusesc sa puna pe picioare o relatie, vor avea amândoi o viata placuta si interesanta.

Compatibilitate Bivol - Cocos

Compatibilitate zodii Bivol - Cocos:

Se potrivesc de minune. Bivolul si Cocosul vor duce împreuna o viata plina de pasiune si sex, fara nici un moment de plictiseala.

Compatibilitate Bivol - Caine

Compatibilitate zodii Bivol - Caine:

Desi o astfel de relatie nu este exclusa, Bivolul si Cainele au prea putine în comun si nu se vor simti bine împreuna. Mai bine nu.

Compatibilitate Bivol - Mistret

Compatibilitate zodii Bivol - Mistret:

Din cauza puternicei atractii sexuale si a unor conceptii comune, relatia dintre Bivol si Mistret merita încercata. Cu putin noroc, pot convietui în armonie.

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Admin la data de Mier Sept 24, 2008 2:21 am

Zodia Sobolan din zodiacul chinezesc


Numele chinezesc: Shu
Anotimpul: iarna
Luna: decembrie


Sobolanul stie sa se bucure de placerile vietii. Este mare amator de mâncaruri rafinate si cunoscator al vinurilor bune. E curios din fire, în legatura cu orice subiect, si simte repede când e rost de un câstig: un adevarat oportunist.

Are o imaginatie bogata, care îl îndeamna sa iasa din rutina zilnica punând la cale tot felul de mici surprize spre bucuria prietenilor. Familia si mai ales copiii Sobolanului sunt încântati de dragostea sa ocrotitoare, de devotamentul total fata de familie, ce se manifesta de îndata ce iese din casa.

Sobolanul are o personalitate carismatica si stie sa se învaluie într-o aura de mister. Are obiceiul de a intra în relatii cu oameni care îl pot ajuta, cel putin la început (ca un adevarat oportunist). Dar uneori se formeaza o prietenie sincera si solida.

Este fidel în dragoste si devotat prietenilor. De obicei, Sobolanul are prieteni destul de putini, pentru ca îi alege cu multa grija. Daca e cazul, stie cum sa obtina de la ei tot ce vrea. Are o abilitate înnascuta de a-i manipula pe cei din jur fara scrupule si fara sa se simta vreo clipa vinovat.

Neîncrezator din fire, Sobolanul este secretos în ceea ce priveste viata sa personala. Este hipersensibil si nu suporta sa fie luat peste picior sau sa i se faca reprosuri. Daca se simte amenintat cât de putin, devine imediat agresiv si ataca primul.

Zodiac chinezesc - zodia SobolanTrebuie sa fie atent sa nu se arate prea cinic, pentru ca îi poate deranja pe cei din jur. De asemenea, este foarte pretentios si are tendinta de a fi excesiv de critic (ceea ce se cheama "cârcotas").

Zodia Sobolan: bani, munca, afaceri

Sobolanul are o minte patrunzatoare si un talent înnascut de strateg, care fac din el un negociator redutabil. Este la largul sau în lumea afacerilor. Gratie intuitiei sale, stie întotdeauna dincotro bate vântul.

Sobolanul exceleaza în gândire, dar nu-i place sa actioneze. Nimic nu-l plictiseste mai mult decât obligatia de a îndeplini anumite sarcini. Proiectele sale esueaza deseori pentru ca nu este perseverent si nu se implica destul: se fereste de rutina si nu-i place sa se simta îngradit de prezenta obligatorie între anumite ore sau într-un anumit loc, de constrângeri în general. Talentul sau de strateg se manifesta numai când este independent, dar uneori e delasator, chiar si când e vorba de propriile proiecte.

În ce priveste banii, Sobolanul poate fi extravagant sau meschin, de la un moment la altul, în functie de chef. Cu toate astea, risipa îl scoate din sarite.

Zodiac chinezesc - zodia SobolanEste lucid si pragmatic, asa ca stie sa se adapteze la orice situatie financiara. Abilitatea si ingeniozitatea îi permit sa se redreseze rapid din punct de vedere financiar atunci când lucrurile iau o întorsatura neplacuta. De regula, Sobolanul are o resursa secreta la care nu ezita sa apeleze la nevoie, spre încântarea celor apropiati.

Zodia Sobolan: dragoste, relatii

Desi uneori poate parea egoist, Sobolanul este de fapt o fire sentimentala, sensibila. Se lasa lesne purtat de pasiune si gelozie.

Îi place dragostea înfocata, agitata si tumultuoasa. Nu se teme decât de rutina si plictiseala. E înstare sa faca orice pentru a alunga monotonia si nu ezita sa-si foloseasca imaginatia. Stie sa joace rolul celui care iubeste, al celui care este iubit si al prietenului credincios.

Zodiac chinezesc - zodia Sobolan Pentru a seduce un Sobolan, trebuie sa fii întelegator, sa îi respecti gustul pentru mister si sa-l surprinzi deseori. "Fa-mi o surpriza" este prima lui cerinta.

Ascendent in zodia Sobolan

În zodiacul chinezesc, ca si în cel european, Ascendentul este determinat de momentul exact al nasterii. Spre deosebire de cel european, zodiacul chinezesc împarte fiecare zi în 12 intervale orare, carora le corespund cele 12 zodii.

Orele Sobolanului sunt: 23:00 – 01:00. Toti cei nascuti în orele Sobolanului au Ascendentul în zodia Sobolanului.

Ascendentul în zodia Sobolanului îl face pe nativ sa fie o fire deschisa si sociabila. De asemenea, nativul cu Ascendent în zodia Sobolanului este foarte atent în chestiunile banesti, prudent si cumpatat.

Zodiac chinezesc - ascendent in zodia Sobolan Ascendentul în zodia Sobolanului are efecte benefice mai ales asupra celor nascuti în zodiile: Iepure, Cal, Maimuta, Mistret.

Compatibilitati zodia Sobolan

Sobolanul se întelege excelent cu Dragonul si Maimuta. Când vede un Cal, fuge mâncând pamântul - sau, cel putin, asa ar trebui.

Iata, pe scurt, compatibilitatile Sobolanului cu fiecare zodie în parte:
Compatibilitate Sobolan - Sobolan

Compatibilitate zodii Sobolan - Sobolan:

O relatie care are toate sansele sa mearga bine, mai ales ca parteneriat în afaceri. Între cei doi Sobolani poate aparea, însa, rivalitatea si se poate ajunge la concurenta acerba.

Compatibilitate Sobolan - Bivol

Compatibilitate zodii Sobolan - Bivol:

Poate fi o superba aventura sentimentala, în care atractia sexuala va fi intensa, dar o casnicie ar fi un dezastru. Între Sobolan si Bivol va exista întotdeauna admiratie si respect.

Compatibilitate Sobolan - Tigru

Compatibilitate zodii Sobolan - Tigru:

Totul depinde de capacitatea lor de a face compromisuri. Mai devreme sau mai târziu, între Sobolan si Tigru vor aparea tensiuni. Pot fi buni prieteni, dar o relatie sentimentala nu are sanse.

Compatibilitate Sobolan - Iepure

Compatibilitate zodii Sobolan - Iepure:

Nu se potrivesc deloc. Sobolanului, care se da în vânt dupa aventura, i se pare ca Iepurele nu are pic de vlaga si spontaneitate. Nu vorbesc aceeasi limba.

Compatibilitate Sobolan - Dragon

Compatibilitate zodii Sobolan - Dragon:

O combinatie fericita. Sobolanul si Dragonul se înteleg de minune si, pe deasupra, sunt pe aceeasi "lungime de unda sentimentala".

Compatibilitate Sobolan - Sarpe

Compatibilitate zodii Sobolan - Sarpe:

Sobolanul si Sarpele simt o fascinatie reciproca. Daca reusesc sa "împace" diferentele dintre ei, vor avea multe de învatat unul de la celalalt.

Compatibilitate Sobolan - Cal

Compatibilitate zodii Sobolan - Cal:

Total incompatibili, Sobolanul si Calul nu au ce cauta împreuna. Pot conta unul pe altul doar ca dusmani.

Compatibilitate Sobolan - Capra

Compatibilitate zodii Sobolan - Capra:

Relatia între Sobolan si Capra este foarte anevoioasa. Totusi, daca amândoi fac eforturi, s-ar putea sa mearga.

Compatibilitate Sobolan - Maimuta

Compatibilitate zodii Sobolan - Maimuta:

Sobolanul si Maimuta au multe în comun: gândesc la fel si vad viata cu aceiasi ochi. Atractia reciproca este irezistibila.

Compatibilitate Sobolan - Cocos

Compatibilitate zodii Sobolan - Cocos:

O relatie în care dragostea va ceda în fata conflictelor. Pentru ca Sobolanul si Cocosul sa poata convietui, ar trebui sa "împace" prea multe deosebiri.

Compatibilitate Sobolan - Caine

Compatibilitate zodii Sobolan - Caine:

Desi Cainele pare cam "nesarat" în ochii Sobolanului, pot ajunge la o convietuire stabila. Important este ca exista respect reciproc.

Compatibilitate Sobolan - Mistret

Compatibilitate zodii Sobolan - Mistret:

Convietuirea Sobolanului cu Mistretul nu va fi deloc monotona. Se bucura de întelegere si atractie reciproca, ceea ce le poate aduce o viata plina de bucurii, prietenie, fericire.

_________________
avatar
Admin
Admin
Admin

feminin
Berbec Numarul mesajelor : 2969
Varsta : 34
Premii :
Data de inscriere : 12/07/2008
Puncte : 6746

http://nippon.forumz.ro

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Lara Croft la data de Lun Apr 13, 2009 5:27 pm

Ce tare ^_______^ eu sunt maimuta :D arigatou ca ai postat asta ^^
avatar
Lara Croft
Nou venit
Nou venit

feminin
Sagetator Numarul mesajelor : 23
Varsta : 25
Localizare : Croft Manor
Tara :
Data de inscriere : 12/04/2009
Puncte : 3560

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de shiroyuki la data de Lun Apr 13, 2009 6:30 pm

Admin super tare ce spune si adevarat 99% . Eu sunt maimuta si ceea ce-mi scrie este totul asa cum scrie , defactele pe parcurs le-am descoperit si le-am remediat dar ce m-a surprins este ca la compatibilitatea cu Hiro ( sotul meu ) care este iepure a iesit :

Compatibilitate zodii Maimuta - Iepure:

Când se combina o Maimuta si un Iepure, unul dintre ei va sfârsi în lacrimi - si nu Maimuta va fi aceea... zambarici zambaret
avatar
shiroyuki
In tranzit
In tranzit

feminin
Fecioara Numarul mesajelor : 241
Varsta : 38
Premii :
Tara :
Data de inscriere : 16/08/2008
Puncte : 3988

http://sarmalenagoya.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de shiroyuki la data de Lun Apr 13, 2009 6:34 pm

....si asta chiar m-a lasat paff :

Iepurele este o persoana de nadejde, pe care prietenii pot conta. În dragoste, prefera îmbratisarile tandre si mângâierile în locul pasiunii înfocate. Romantic din fire, sensibil si atent fata de partener, Iepurele stie cum sa se faca dorit prin bunatate si sarm.

Daca ar fi dupa el, ar petrece serile în doi, la lumina lumânarilor, si weekend-urile la Venetia. 75mk ..... as vrea eu sa fie asa ....
avatar
shiroyuki
In tranzit
In tranzit

feminin
Fecioara Numarul mesajelor : 241
Varsta : 38
Premii :
Tara :
Data de inscriere : 16/08/2008
Puncte : 3988

http://sarmalenagoya.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Zodiac chinezesc

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum